Fleur van den Berg
Fleur van den Berg Entertainment 19 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Drive to Survive seizoen 6: alles wat je wilt weten over het nieuwe seizoen

Het is bijna zover: het nieuwste seizoen van Drive to Survive kun je vanaf 23 februari bekijken op Netflix. In deze serie krijg je een exclusief kijkje in de wereld van Formule 1 en de strijd om het wereldkampioenschap 2023, met niet eerder vertoonde beelden en interviews.

En ook dit seizoen zit weer vol drama.

Drive to Survive seizoen 6

Voordat elk jaar het nieuwe Formule 1-seizoen begint, kunnen we opwarmen met het nieuwe seizoen van Drive to Survive. Ook als je geen fanatieke Formule 1-fan bent, is deze serie zeker het kijken waard. Het gaat over zoveel meer dan alleen de sport. Vriendschappen, rivaliteit en nieuwe teams, alles komt weer voorbij in het spannende nieuwe seizoen.

We weten uiteraard de uitslag al (team Max for the win!), maar de strijd voor de overige plekken zorgt dat het spannend blijft. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je je gaat vervelen. Een aantal grote namen die we alvast te zien krijgen in de trailer én dus in het nieuwe seizoen zijn Lewis Hamilton, Lando Norris, Pierre Gasly en Lance Stroll. Ook maakt publiekslieveling Daniel Ricciardo zijn rentree op het circuit én in de serie.

Max Verstappen

Maar waar is Max Verstappen? Vorig seizoen maakte Max zijn (her-)debuut bij de Netflix serie, maar dit jaar zien we hem nog niet voorbij komen in de trailer. Zou hij zich weer teruggetrokken hebben of zien we hem toch nog schitteren naar het wereldkampioenschap? Wij hopen van wel!

Hollandse glorie

Max Verstappen is natuurlijk favoriet onder de Nederlanders (én daar ver buiten). Maar dit seizoen maakt een andere Nederlandse coureur zijn debuut, namelijk Nick de Vries. Dit jonge talent veroverde een plek bij AlphaTauri en in de serie volg je zijn eerste stappen in de Formule 1-wereld. Helaas is dit voorlopig ook het laatste seizoen van de autocoureur, maar dat mag de pret niet drukken.

Bekijk hier alvast de trailer van Drive to Survive seizoen 6:

Wij kunnen niet wachten om het nieuwe seizoen te bekijken! Om het wachten iets makkelijker te maken kun je alvast deze nieuwe serie op Netflix bekijken.

Dit is het geheim achter de strakke en gladde benen van Beyoncé

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.