Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity Beauty 7 jun 2022
Leestijd: 1 minuut

WHUT: Dua Lipa had vroeger een geschoren hoofd en de reden is opmerkelijk

De altijd prachtige Dupa Lipa staat bekend om haar exotische uiterlijk, haar prachtige stem en mooie lange lokken. Dat laatste is niet altijd zo geweest, vertelt de zangeres aan AMP Radio. Ze blijkt zelfs een tijdje rond te hebben gelopen met een geschoren hoofd. En dan bedoelen we dat ál haar haar eraf lag.

WHY?!

Dua Lipa met kaal hoofd

De zangeres is te gast bij een radioshow van AMP Radio. Tijdens de uitzending spelen ze een spelletje ‘true or false’. Zo vraagt de presenatrice: ‘Is it true that your parents shaved your head when you were six years old?’ waarop Dua meteen reageerde: ‘Yes!’

De zangeres blijkt zelfs een foto van dit ongelukkige moment te hebben. Na een tijdje scrollen laat ze de foto zien op haar telefoon. Ze liegt niet: met een heuze buzz-cut lacht ze lief naar de camera.

Thanks mom

Maar waarom? Tsja, dat vragen wij ons ook af. De presentatoren hopen niet dat het was omdat ze rondliep met luizen. Gelukkig was dat ook niet zo.. Dua vertelt dat ze vroeger erg dun haar had en dat haar moeder hoopte dat het een stuk dikker zou worden als het eenmaal weer aangegroeid zou zijn. Mom knows best, want haar wereldberoemde dochter heeft inmiddels niks te klagen.

Bekijk het grappige moment in deze video:

@duafver

Dua Lipa got her hair shaved when she was 6 years old #dualipa #fyp #parati #futurenostalgia #lentejas @dualipaofficial

♬ One Kiss – Calvin Harris & Dua Lipa

Wat vond Dua er zelf van? Niet eens zo heel erg, vertelde ze. Omdat ze nog zo jong was ging ze mee in de opmerkingen van haar moeder.

Deze 8 fouten maakt bijna iedereen tijdens het scheren

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.