Emma Toussain
Emma Toussain Modetrends 7 jun 2022
Leestijd: 1 minuut

Zie jij deze MACH & MACH-heels ook overal op Instagram? Hier koop je de beste dupes

Soms zie je een item zó vaak voorbijkomen dat het in je hoofd blijft hangen. In ons geval is dat het fenomeen MACH & MACH. Deze chique schoentjes domineren het internet en menig influencer draagt ze tijdens de mooiste events. Ze zijn ietwat *extra* maar wel héél erg leuk om in je schoenenkast te hebben staan. Totdat.. je het prijskaartje ziet. Daarom zetten wij de beste dupes op een rijtje.

MACH & MACH

Het glitterschoentje wordt voor zo’n gemiddeld €1000 euro verkocht (hangt af van de website) en dat heeft helaas niet iedereen zomaar liggen. Ook is het een specifieke schoen en de meesten van ons zullen ‘m niet elke dag dragen. Maar voor een speciale gelegenheid is het een hele leuke schoen, die naar verluid ook nog eens errrrug lekker loopt. En dat voor een schoen met hak!

De Canadese Sophie Suchan is queen of the MACH & MACH’s en loopt regelmatig te flaneren op deze heels. Bekijk ‘t hieronder:

Ook bestie Emma Leger verschijnt met deze schoenen:

Oké.. maar waar koop jij ze?

Mocht je wat extra geld hebben gespaard kun je deze schoenen natuurlijk ‘for real’ kopen via LUISAVIAROMA. Je betaalt dan € 979.00. Iets te veel van het goede? Dan kun je op zoek gaan naar dupes. Wij hebben een webshop gevonden waar ze soortgelijke hakken items voor veel minder!

Public Desire €45,99

Bij de Britse webshop Public Desire kopen ze wel hele goede look-a-likes van deze pump. Moeite waard om even te kijken?

public desire Mach & mach
Public Desire
public desire Mach & mach
Public Desire

Dit zijn de 12 meest iconische schoenen uit je favoriete films

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.