Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 6 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Dua Lipa heeft oranje haar met een micro fringe en dat is alles wat je wil zien vandaag

Dua Lipa is niet alleen een mode-icoon die ons dagelijks voorziet van de beste outfitinspiratie, ze voorziet ons ook van de nodige beauty-inspo. Ze heeft inmiddels niet alleen iedere haarkleur – van roze tot koraalkleurig – gehad, maar experimenteert ook steeds meer met verschillende kapsels en haarstijlen. Nu introduceert Dua een oranje micro fringe op Instagram.

En dat is alles wat je wil zien vandaag.

Dua Lipa heeft micro fringe

In de nieuwe foto heeft Dua Lipa enorm lange lokken die contrasteren met haar micro bangs. En hoewel dit niet onze eerste voorkeur zou zijn als we aan een pony denken, kan Dua het natuurlijk hebben. De foto is onderdeel van haar nieuwe campagne voor Versace. Ze poseert met een handtas in een matching jurk, haar micro bangs zitten halverwege haar voorhoofd en haar oranje, lange lokken houdt ze vast met haar andere hand.

Ze post niet alleen foto’s van de campagne, maar zet ook behind-the-scenes foto’s van de fotoshoot op Instagram. Dua deelt een collectie aan foto’s waarop haar micro fringe nóg beter te zien is met de caption, “versace vault 🍓” Niet alleen wij, ook haar volgers zijn groot fan van de look. Niemand minder dan Donatella Versace reageert op de foto’s, “So exciting!!!! You’re GORGEOUS inside and out! I love you ❤️‍🔥” en zus Rina Lipa laat ook haar support merken aan Dua Lipa met de reactie, “Out of this world ❤️‍🔥❤️‍🔥”

Dua Lipa is niet de enige die geliefd wordt door Donatella Versace. Eerder zagen we Kendall Jenner, Bella Hadid, Gigi Hadid en Hailey Bieber al schitteren in campagnes voor het Italiaanse modehuis. Het lijkt erop dat Dua Lipa na een succesvolle zangcarrière ook haar schoonzussen Bella en Gigi achterna gaat met een modellencarrière. Eerlijk is eerlijk: ze ziet er prachtig uit in de campagne van Versace.

Bella Hadid en Hailey Bieber schitteren in de nieuwe campagne van modehuis Versace

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.