Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 13 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Dua Lipa brengt Y2K-trends eigenhandig terug in de mode en dit zijn haar beste looks

We kunnen het er allemaal over eens zijn dat Dua Lipa een multitalent is. Ze staat muzikaal aan de top en won dit jaar haar vijfde Brit Award, maakte haar acteerdebuut in de spionagethriller Argylle en lanceert zelfs haar eigen lifestyle-platform, Dienst95. Maar daar blijft het niet bij, want Dua was ook als model te zien op de catwalk van modehuis Versace en maakt eigenhandig modetrends groot.

Zo ook de Y2K-trend.

Dua Lipa maakt Y2K-trend groot

Dua Lipa is zo’n beetje verantwoordelijk voor de Y2K-moderevival die de wereld (en onze Insta-feeds) lijkt te veroveren. Of ze nu op de rode loper verschijnt met een prachtige jurk of ons voorziet van de nieuwste looks via social media, Dua’s stijl is om van te smullen. Natuurlijk heeft ze een goed eigen gevoel voor mode, maar werkt ze ook met een vaste stylist, Lorenzo Posocco.

Dua Lipa is niet aanwezig bij het Met Gala 2021 om déze reden

Hij vertelde aan Paper waarom hij graag met beroemdheden werkt, “I grew up bingeing on MTV, music videos constantly playing on the telly. I understand first hand the impact they can have on anyone, no matter what country, demographic, background.” Hoog tijd om de beste Y2K-looks van Dua eens op een rij te zetten.

Het moge duidelijk zijn: voor outfitinspiratie moeten we bij Dua Lipa zijn. En met haar recent besproken break-up met Anwar Hadid mogen we ons voorbereiden op een flinke dosis revenge dressing. Voor wie wil weten welke modetrends eraan komen, Dua maakt ze eigenhandig groot en het is dan ook wijs om haar Instagram-account nauwlettend in de gaten te houden. Just saying.

‘Dua Lipa en Anwar Hadid zijn uit elkaar na een relatie van twee jaar’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.