Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 25 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Dus toch: Sofia Richie Grainge maakt haar zwangerschap bekend

Het hield TikTok dit weekend al bezig: de vermeende zwangerschap van it-girl Sofia Richie Grainge. Zojuist maakte ze samen met Vogue US haar zwangerschap bekend.

En zoals we al van haar verwachtte, doet ze dat met een stijlvolle pregnancy shoot.

Sofia Richie Grainge is zwanger

Als er een vrouw is die de laatste jaren iedereen in de houdgreep heeft, dan is het wel Sofia Richie. Dat doet ze niet alleen met haar inspirerende outfits; ook de rest van haar leven lijkt een droom. Nu bereikt Sofia een nieuw hoogtepunt. Enkele minuten geleden kondigde ze haar zwangerschap aan. Samen met echtgenoot Elliot Grainge is ze in verwachting van haar eerste kindje.

Het jaar 2023 was voor Sofia een prachtjaar. Ze stapte in het dromerige Hotel du Cap-Eden-Roc in Antibes in het huwelijksbootje. In april deden we al verslag van haar sprookjesbruiloft.

Vandaag was opnieuw een magisch moment voor Sofia. Ze is zwanger en de wereld mag het eindelijk weten. Aan Vogue vertelde ze dat de afgelopen maanden erg leerzaam waren. ”I’ve learned more in the past six months than I have in my entire life” vertelt de 25-jarige Sofia.

TikTok vermoedde het al

De outfits van Sofia zijn iconisch en worden daarom ook op de voet gevolgd. Oplettende kijker viel iets op: Sofia droeg de afgelopen weken vooral wijde kleding. Alsnog even stijlvol, maar niet helemaal kenmerkend voor de stijl van Sofia. Conclusies werden getrokken en het gerucht was geboren – Sofia zou zwanger zijn.

Hoewel het nieuws toen nog niet bevestigd was door de it-girl zelf, leken fans al erg enthousiast te zijn over het nieuws. Velen van hun zagen dit al van ver aankomen. Zo schrijft een fan: “I knew she was pregnant afew months ago she had a little belly on the red carpet and pregnancy nose.”

Nu het zeker is, kunnen velen hun geluk helemaal niet op. Onder de zwangerschapspost regent het felicitaties van bekendheden, geliefden en fans.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.