Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Festivals 21 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Early birds opgelet: voor deze ADE-feesten wil je alvast tickets halen

Het lijkt nog heel ver weg, maar over vier maanden is het weer oktober. En zeg je oktober, dan zeg je ADE. De eerste evenementen worden nu bekend gemaakt en het belooft een spectaculaire week te worden. Grijp niet mis, haal je tickets op tijd. Wij zetten de tofste feesten alvast voor je op een rij.

Van 18 tot 22 oktober verandert Amsterdam in het epicentrum voor de elektronische muziek. Wat feesten en festivals betreft zijn wij Nederlanders ook wel verwend, want de pioniers in de scene komen van Hollandse bodem.

ADE 2023: voor deze feesten wil je alvast tickets halen

Ja, nu al.

Audio Obscura in RAW Factory

De mannen van Audio Obscura, waar wij eerder mee in gesprek gingen, kondigen de eerste fase van hun ADE programmering aan – en dat is précies waar wij op hoopten. Ze keren terug naar het fameuze HQ van G-star RAW voor drie feesten. Vorig jaar waren wij van de partij, toen niemand minder dan Peggy Gou draaide in de glazen kollos.

Op 19, 20 en 21 oktober keert Audio Obscura terug naar de RAW Factory voor drie daytime events. Bezoekers worden getrakteerd op de cutting-edge sounds van underground legendes waaronder The Martinez Brothers, Seth Troxler, Kosobil, Outlier, Bonobo en meer. Inschrijven voor tickets doe je hier.

DGTL ADE: Gou Talk, Dax J en The Blessed Madonna

Ook DGTL keert weer terug naar hun oude vertrouwde basis: de NDSM-werf. De lege loodsen vormen het indrukwekkende decor van DGTL’s ADE programma. En dat belooft nogal wat, want verdeelt over de verschillende dagen zien we namen als The Blessed Madonna, Dax J, BICEP, Foulamour en Dax J op de line-up staan.

Iets waar wij erg nieuwsgierig van worden is het programma van zondag, genaamd ‘Gou Talk’. Denk jij wat wij denken? Dit belooft snel uit te verkopen, dus scoor hier je tickets.

Awakenings

Zoals ieder jaar, zal ook Awakenings weer met een flinke rits aan feesten komen. Wie of wat is nog onbekend, maar het lijkt erop dat ze wederom de Gashouder overnemen. Op 27 juni worden de events bekend gemaakt, op 12 juli de line-up en op 13 juni gaat de ticketverkoop van start.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.