Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 31 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Een vrouwelijke actieheld? ‘Who Is Erin Carter?’ op Netflix razend populair

Soms komen er van die series op je pad die binnen enkele dagen tot de top behoren. De nieuwe Netflix-serie Who Is Erin Carter? is er zo eentje. Het verhaal gaat over het rustige leven van een Britse vrouw die als lerares werkt in Barcelona. Maar dat loopt snel anders.. een gewapende overval op een supermarkt zorgt ervoor dat haar geweldadige verleden opeens weer naar boven komt.

Spannend!

Een vrouwelijke actieheld? ‘Who Is Erin Carter?’ op Netflix razend populair

Erin Carter blijkt geen hulpeloze vrouw, maar tijdens overval blijkt de lerares heel wat te kunnen, ze kan vechten als geen ander. Hoe kan dat.. en wie is ze eigenlijk? Het mysterie rond de vrouw trekt de aandacht van de autoriteiten, maar ook van anderen. Een crimineel uit de overval herkent haar en dat betekent natuurlijk niks goeds.

Kijkers zijn dan ook razend enthousiast over deze nieuwe serie. Het is spannend, de acteurs leveren goed werk én het houdt je scherp. Daarnaast is het toneel van dit alles, Barcelona, ook heerlijk om naar te kijken. How much we love that city.. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat er een tweede seizoen komt?

Helaas is de serie nog zó nieuw, dat het nog niet bekend is of er een vervolg komt. Maar de reacties zijn zó positief dat we ons bijna niet kunnen voorstellen dat er niet nog iets gemaakt gaat worden. Volgens bronnen is de kans echter klein, want de makers van deze serie zijn gespecialiseerd in Limited Series. Dat betekent dat het verhaal in één seizoen verteld kan worden en je dus niet meer nodig hebt. Maar als de kijkcijfers goed zijn.. dan kunnen ze vast nóg een verhaal verzinnen. Gewoon een nieuwe, kan prima.

Wat vind jij? Moet er nog een seizoen komen van deze serie?

Kylie Minogue blijft scoren met muziek: wat is haar vermogen?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.