Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 1 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans zeggen allemaal hetzelfde over de nieuwe trailer van Elite seizoen 5

We weten allemaal dat Netflix vol staat met geweldige series. Zo zijn we op dit moment compleet obsessed met Bridgerton. Toch lijken kijkers de laatste tijd ook obsessed te zijn met series in vreemde talen. Vooral Spaanse series lijken in de smaak te vallen en dat komt goed uit. Elite seizoen 5 komt er namelijk aan en fans zeggen nu al allemaal hetzelfde over de trailer.

Can’t wait!!

Elite seizoen 5

Netflix staat vol met buitenlandse series. Zo was vorig jaar iedereen obsessed met Squid Game, maar ook Spaanse series vallen erg in de smaak bij kijkers. Zo was La Casa de Papel een ontzettend grote hit en is ook Elite een echt must-watch. Nu komt de populaire Spaanse serie met een vijfde seizoen en ze hebben afgelopen woensdag de eerste officiële trailer gedeeld.

Als we de trailer mogen geloven zit seizoen 5 van Elite weer vol met feesten, liefde, seks, ontzettend veel drama en natuurlijk een moord. We zien namelijk verschillende personages uit de serie met bloed op hun kleding lopen. Hoewel de serie nog niet eens is begonnen, zijn fans al behoorlijk van streek door al het drama en dit laten ze weten op Twitter.

Dat wordt bingen: dit zijn de 10 beste Spaanse series op Netflix

Reacties

Afgelopen woensdag verscheen de officiële trailer van Elite seizoen 5 op YouTube en het duurde niet lang voordat fans massaal begonnen te reageren. Op Twitter bespreken fans namelijk wat ze van de eerste beelden van het vijfde seizoen van Elite vinden en ze zijn vooral in shock.

Zo schrijft een fan: “WHY ARE THEY COVERED IN BLOOD!?, WHAT IS HAPPENING😭😭 #Elite5.” Andere fans schrijven: “No I’m not ready to suffer again #Elite5”, “How are we supposed to deal with all this? #elite5” en “the police station became samuel’s second home… every season this mf is always there 💀 #Elite5.”

Zet 8 april maar vast in je agenda, want dan verschijnt het vijfde seizoen van Elite op Netflix.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.