Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 1 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

De bottleneck bob is de nieuwste haartrend waar onze Instagram-feed vol mee staat

Zo wispelturig als het weer is in Nederland, zo wispelturig zijn ook de trends op het gebied van haar. Afgelopen week was de Barbie-paardenstaart bijvoorbeeld helemaal hot and happening en op dit moment staat er alweer een nieuwe haartrend voor de deur. Onze Instagram-feed staat namelijk helemaal vol met de bottleneck bob en deze trend wil je proberen.

Geef een compleet nieuwe draai aan je bob.

Haartrends 2022

Tot nu toe vliegt 2022 voorbij. Het is vandaag alweer 1 april en dat betekent dat de vierde maand van 2022 officieel is begonnen. Gelukkig zaten de afgelopen drie maanden vol met haartrends. Zo zagen we de 90’s ‘hair flip’-haartrend voorbijkomen en was ook iedereen obsessed met dé it-girl-haartrend van dit moment: de ‘vloeibare bob’.

In 2021 zagen we al dat de bob een ontzettend groot succes was, maar deze trend gaat in 2022 nergens heen. Dat hebben verschillende haartrends die we dit jaar hebben gezien al bewezen. De nieuwste variatie op de bob is de bottleneck bob en onze Instagram-feed staat compleet vol met de haartrend.

De bottleneck bob

De bottleneck bob is de perfecte haartrend om je eigen bob nieuwe leven mee in te blazen. Deze bob wordt namelijk gecombineerd met een pony die aan de bovenkant smal is, maar uitloopt naar de zijkanten van je gezicht. Hierdoor geeft deze haartrend – die rechtstreeks uit de 70’s komt – je gezicht meer dimensie en zorgt ervoor dat alle aandacht op je ogen ligt.

Niet zo gek dus dat deze nieuwe haartrend ook bij celebrities erg in de smaak valt. Zo zagen we Margot Robbie, Sydney Sweeney, Lucy Hale en Camila Morrone al met de bottleneck bob. Ook onze Instagram-feed staat compleet vol met de bottleneck bob en deze haartrend is op verschillende manieren te stijlen. Wij zetten onze favorieten voor je op een rij.

1. Jaw-length bottleneck bob

2. De pastelkleurige bottleneck bob

3. Een zachte bottleneck bob

4. Collarbone-length bottleneck bob

5. De bottleneck bob met een zachte curve

6. Een korte bottleneck bob

7. Een uitgegroeide bottleneck bob

Welke stijl is jouw favoriet?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.