Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Nieuws 12 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Uhm, oké? Elon Musk verkoopt nu parfum dat ruikt naar verbrand haar

We weten dat Elon Musk een ondernemende man is, die niet bang is om eens iets vernieuwends op de markt te brengen. Toch is de laatste lancering van de Tesla-magnaat wel heel erg ‘out of the box’. Hij verkoopt vanaf nu namelijk parfum dat ruikt naar verbrand haar…

Het is maar waar je van houdt, he.

Elon Musk verkoopt nu parfum dat ruikt naar verbrand haar

Elon Musk doet zijn naam eer aan en betreedt de wereld van parfum. En zeg even eerlijk, zijn eerste geur had toch gewoon naar musk moeten ruiken? In plaats daarvan liet hij zich inspireren door een andere geur, namelijk die van verbrand haar.

De ondernemer kondigde een nieuwe onderneming aan naast zijn SpaceX en Tesla bedrijven: een “Burnt Hair” parfum. Het verandert meteen zijn Twitter-bio ook meteen naar ‘perfume salesman’ en omschrijft zijn nieuwste creatie als “the finest fragrance on Earth’‘. Aan enthousiasme geen gebrek, dus.

Op Twitter (je weet wel, de app die hij laatst kocht voor 44 miljard) gaf hij uitleg bij zijn nieuwste lancering.  “With a name like mine, getting into the fragrance business was inevitable. Why did I even fight it for so long!?”

We hebben allemaal weleens per ongeluk boven een kaars of het gasfornuis gehangen. En wanneer haar verbrandt, komt daar een héle specifieke geur vanaf. Volgens de website is het een geur van verlangen en val jij er zeker mee op. Dat laatste geloven we zeker.

De geur is nu te koop voor $100 dollar op de site, maar het wordt pas vanaf begin 2023 verzonden. En Elon Musk is gonna Elon Musk, dus je kan ook met alle soorten crypto betalen. Voor het geval dat je nog een paar BitCoins overhebt. Toch is de geur nu al een succes, want volgens Elon zelf zijn er al 10.000 flessen parfum verkocht.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.