Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 5 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans maken op Twitter allemaal dezelfde grap over Emily in Paris

Ligt het aan ons of is Emily in Paris een van de beste Netflix-serie ooit? Wij zijn in ieder geval alweer een paar weken compleet obsessed met de populaire Amerikaanse serie. Niet zo gek, want er staat een gloednieuw seizoen van Emily in Paris op Netflix en we moeten eerlijk zijn: misschien is dit seizoen nog beter dat het eerste seizoen. Fans gaan op social media dan ook helemaal los over de serie en ze maken op Twitter allemaal dezelfde grap.

Het heeft alles met The Devil Wears Prada.

Emily in Paris seizoen 2

Wij kunnen ons de seizoensfinale van het eerste seizoen van Emily in Paris nog maar al te goed herinneren. Emily beleefde toen een wilde nacht met Gabriel en dit deed ze natuurlijk omdat ze dacht dat Gabriel Parijs ging verlaten. Toch kwamen we er samen met Emily in de laatste minuten achter dat Gabriel toch een restaurant in Parijs ging beginnen.

Seizoen 2 begint dan ook waar seizoen 1 eindigde. Emily voelt zich nog steeds schuldig dat ze seks heeft gehad met de vriend van haar beste vriendin en tot haar grote schrik komt Camille in seizoen 2 ook nog achter haar geheim. Na een korte ruzie kiezen de twee vriendinnen er toch voor om het bij te leggen en alles is dan weer perfect in het leven van Emily.

Dit is hoeveel Lily Collins verdient met Emily in Paris

Fans

Fans zijn ook helemaal blij met het nieuwe seizoen van Emily in Paris en dit laten ze overal op social media weten. Zo vertellen fans dat ze denken dat Samantha Jones van Sex and the City in Emily in Paris zal verschijnen en zelfs castleden onthullen of ze team Alfie of team Gabriel zijn.

Hoewel het leven van Emily Cooper een grote droom lijkt, zien we ook dat het personage soms mindere tijden heeft in Parijs. Toch vinden fans dat Emily Cooper blij moet zijn dat ze überhaupt in Parijs is. Ze maken op Twitter namelijk allemaal dezelfde grap en het heeft alles met de film The Devil Wears Prada te maken. Is hier sprake van nog een crossover?

Camille Razat uit Emily in Paris onthult haar typisch Franse beautyroutine

Twitter

Op Twitter zeggen fans namelijk allemaal dat er maar één Emily is die het echt verdient om naar Parijs te gaan en dat is natuurlijk niemand minder dat Emily Charlton uit The Devil Wears Prada. Zo schrijft een fan: “the only emily that deserves to be in paris” en een andere fan schrijft: “THIS emily would’ve learned french if she got to paris 🙄”

5 theorieën over het (eventuele) derde seizoen van Emily in Paris

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.