Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 2 jan 2022
Leestijd: 3 minuten

Fans denken dat Samantha Jones van Sex and the City in Emily in Paris zal verschijnen

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij waren de laatste dagen weer compleet obsessed met Emily in Paris. De serie heeft nu twee seizoen en die zijn sinds 22 december beiden op Netflix te zien. Fans gingen natuurlijk direct los op Twitter door de serie en ze lijken nu opnieuw enthousiast te zijn. Als we Twitter namelijk mogen geloven zal Samantha Jones uit Sex and the City in het derde seizoen van Emily in Paris verschijnen.

Dit moet gebeuren!

Emily in Paris seizoen 2

Vorige week woensdag was het eindelijk zover: seizoen 2 van Emily in Paris kwam online. Natuurlijk zijn wij direct begonnen met bingen en we waren in no time compleet verslaafd. Niet zonder goede reden, want seizoen 2 zit namelijk weer vol heerlijke liedjes, prachtige looks en natuurlijk Emily Cooper en haar liefdesdriehoek met Gabriel en Alfie.

Je kan je dan ook vast voorstellen dat wij het tweede seizoen van Emily in Paris in een keer hebben uitgekeken. We kunnen nu al niet wachten tot seizoen 3 van de hitserie online komt, maar daar moeten we helaas nog even op wachten. Hoewel er al genoeg theorieën rondgaan over het derde seizoen van Emily in Paris, is er één theorie waarvan we hopen dat hij echt uitkomt.

Volgens Lucas Bravo is dit cliché uit Emily in Paris compleet waar

Twitter-theorie

Hoewel het derde seizoen van Emily in Paris nog niet is bevestigd, gaat die natuurlijk wel gewoon komen. Nu vermoeden sommige fans dat we misschien wel een heel bekend gezicht gaan zien in Emily in Paris. Dat is niet zomaar iemand, want het heeft allemaal te maken met de Sex and the City-reboot And Just Like That

Ja, je hoort het goed: fans denken dat niemand minder dan Samantha Jones in toekomstige afleveringen van Emily in Paris zal verschijnen. We weten natuurlijk allemaal dat Samantha Jones in And Just Like That naar London is verhuisd. De fan die zijn theorie deelt op Twitter schrijft: “Current theory: Samantha has supposedly moved overseas, hence her lack of presence in the new SATC TV series. Then she shows up by total surprise in a crossover episode of Emily in Paris.”

Emily in Paris in één klap uitgekeken? Dan wil je deze series ook zeker kijken

Reacties

Veel fans van Emily in Paris en Sex and the City – inclusief wij – zien deze crossover wel zitten. Zo schrijft een fan: “It would’ve been better if they said Samantha Jones was now Emily in Paris’ boss” terwijl een andere fan toevoegt: “She’d be besties with Sylvie.” Een derde fan schrijft: “It would be wild if Emily went to see Alfie in London and ran into Samantha Jones.”

Andere fans merken op dat beide shows door dezelfde regisseur – Darren Star – zijn gemaakt. Dit maakt de theorie van een cross-over natuurlijk nog aannemelijker. Wij hopen in ieder geval dat we deze twee iconische personages samen in Emily in Paris seizoen 3 gaan zien.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.