Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 27 okt 2021
Leestijd: 3 minuten

Emily in Paris-fans gaan los op Twitter over deze wilde You-theorie van seizoen 4

Het is nog niet zo lang geleden dat het derde seizoen van You op Netflix kwam. Vanaf 15 oktober hebben we de serie kunnen bingen alsof ons leven ervan afhing en dat hebben we gedaan. Netflix deelde voordat seizoen 3 van You uitkwam al een trailer van seizoen 4, maar daar kregen we niet veel nieuwe informatie uit. Als je het derde seizoen hebt uitgekeken weet je dat Joe naar Parijs gaat en Emily in Paris fans delen nu een wilde theorie over het vierde seizoen van You.

Dit hadden we niet verwacht.

You seizoen 4

Nu we seizoen 3 hebben uitgekeken kunnen we niet wachten tot seizoen 4 op Netflix verschijnt. Helaas heeft Netflix nog geen release datum vrijgegeven, dus moeten we het tot die tijd doen met theorieën over seizoen 3. Zo weten we al dat de nieuwe stad van Joe en Love – Madre Linda – een geheime betekenis heeft en gaat er een theorie rondt over wie de broer van Joe is.

Het internet ging al los om een fan-theorie over de oorsprong van Joe Goldberg uit You en nu hebben fans weer een wilde theorie en ze gaan compleet los op Twitter. Het zijn namelijk niet de fans van You die deze keer een theorie delen, maar de fans van Emily in Paris. De theorie is behoorlijk overtuigend en wij vertellen je alles wat je moet weten. Het heeft namelijk alles te maken met een cross-over tussen You en Emily in Paris en wij zijn nu al obsessed.

Fan-theorie

Het begon allemaal toen Netflix foto’s van zowel Joe als Emily deelde in een Tweet, waardoor fans denken dat er een cross-over komt tussen de twee series. Fans gingen direct los en deelden hun ideeën over deze nieuwe informatie. Terwijl we seizoen 3 van You allang hebben uitgekeken, wachten we nog steeds op het tweede seizoen van Emily in Paris.

Netflix deelde vorige week vrijdag een meme waarin de twee shows naast elkaar staan en hoewel het op het eerste gezicht niet veel lijkt te betekenen, begonnen fans al snel over de wildste theorieën te speculeren. Ze hopen namelijk dat er een cross-over tussen de twee shows zal komen en wij vinden de theorie behoorlijk overtuigend.

Reacties

De afbeeldingen in de meme toont Joe en Emily in Parijs. Zo staat Joe voor de Eiffeltoren met het bijschrift: “I will find you,” en zien we dat Emily met iemand aan de telefoon praat en zegt: “This city is filled with love!” Al snel sprongen fans op de tweet en vertelden wat zij ervan vinden als er een cross-over zou komen.

Zo zei een fan: “Emily better be careful there because Joe is in Paris” en een andere fan zei: “This gonna be the craziest crossover we didn’t know we needed.”

Wij kunnen niet wachten om te zien of we er echt een cross-over zal plaatsvinden tussen de twee series. Helaas moeten we nog even wachten tot Emily in Paris seizoen 2 en You seizoen 4 uitkomt voordat we antwoorden krijgen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.