Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 26 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Wacht, wat? Emily Ratajkowski is zoenend gespot met alweer een nieuwe man

Emily Ratajkowski neemt het ervan en leeft erop los – as she should. Op dit moment geniet ze van een heerlijke vakantie op de Kaaimaneilanden en ze is niet alleen. De knappe man aan haar zijde is niet Pete Davidson en ook niet Jack Greer. Wie is de gelukkige dit keer?

The lovestory continues. 

Emily Ratajkowski is zoenend gespot op de Kaaimaneilanden

Maak kennis met Eric André, de man die samen met Emily Ratajkowksi chilt op de Kaaimaneilanden. Emily en Eric hebben al een tijdje een ‘situationship’, maar nu lijkt het de serieuze kant op te gaan. I mean, samen genieten van zo’n heerlijke vakantie zorgt toch voor een diepere connectie?

Het model en de komiek werden zoenend gefotografeerd in Grand Cayman, het grootste eiland van de Kaaimaneilanden. De foto’s staan exclusief op Page Six. Een nabije bron vertelt aan de nieuwsoutlet dat de twee een paar dagen samen weg zijn en verblijven in het chique Palm Heights.

Een ooggetuige vertelt: “Emily and Eric were looking pretty cozy on the beach, lounging by the waterfront. They were kissing and flirting. He was cracking jokes and making everybody laugh.” Toch leek de band tussen de twee eerder speels, dan romantisch. ”It seemed like a fun friends-with-benefits situation,” our source spilled. “They hung out at the bar, drinking cocktails and chatting with everyone. They just seemed really happy and relaxed together.”

Wie is Eric André?

De 39-jarige Eric Samuel André is zelf ook geen onbekende. Misschien ken je hem als acteur of als Amerikaanse comedian. Hij is vooral bekend als de bedenker, host en co-writer van de Adult Swim komedieserie The Eric Andre Show, die als sinds 2012 uitgezonden wordt.

In maart 2021 vertelde Eric dat hij een relatie had met een vrouw die hij ontmoette op een boerenmarkt, en dat zij niet wist dat hij bekend was tot het moment dat ze dateten. Gezien de foto’s met EmRata gaan we ervan uit dat deze vorige relatie over is.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.