Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 23 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Netflix bevestigt Virgin River seizoen 4 én seizoen 5

De Netflix-Original Virgin River heeft ons aan de buis gekluisterd sinds de eerste aflevering van de serie. Een paar maanden geleden verscheen het derde seizoen op Netflix en natuurlijk hebben we die ook alweer afgekeken, waardoor het wachten op seizoen 4 officieel is begonnen. Netflix bevestigt nu dat er niet alleen een vierde, maar ook een vijfde seizoen van de serie aankomt.

En dat is goed nieuws.

Virgin River: seizoen 4 én seizoen 5

Is een vierde seizoen al bevestigd? Jazeker, Netflix bevestigde gisteren dat het niet alleen met een vierde maar ook met een vijfde seizoen van de serie komt. Jinny Howe, VP van de Netflix Originals, vertelde aan USA Today, “[With] everything that’s been going on in the world, people more and more [are] looking for, not just that comfort, but also that feeling of hope and that feeling of community.”

En daarmee lijkt het erop dat we de nieuwe seizoenen snel kunnen verwachten. “All of that really came together in a way that was really organic, and I think this was more of a proof point that this is a really vital area of programming for us.”

virgin river seizoen 4
Netflix

Waar gaat het over?

Waar gaat het vierde seizoen dan over? Aan het einde van seizoen 3 waren er behoorlijk wat vragen onbeantwoord. Wie is bijvoorbeeld de vader van de ongeboren baby van Mel? Is het Jack of toch haar vorige man Mark? Het goede nieuws is dat showrunner Sue Tenney in juli aan TVLine vertelde dat het iets is dat “we aan het eind van seizoen 4 gaan ontdekken.”

Dit karakter maakt een grote comeback in Virgin River seizoen 4

Blijft de cast dan ook hetzelfde? We kunnen nog niet bevestigen of iedereen terugkeert voor het vierde seizoen, maar we zijn er bijna zeker van dat de grote namen Mel (Alexandra Breckenridge), Jack (Martin Henderson), John (Colin Lawrence), Charmaine (Lauren Hammersley), Hope (Annette O’Toole) en Doc (Tim Matheson) terugkeren. Hoewel het filmen deze zomer begint, kunnen we nog geen concrete releasedatum geven maar er wordt geschat dan Virgin River seizoen 4 in het midden van 2022 verschijnt.

Virgin River in één klap uitgekeken? Dan wil je deze 10 series ook zien

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.