Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 1 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit heeft de ex-vrouw van Travis Barker te zeggen over Kourtney Kardashian

De relatie tussen Kourtney Kardashian en Travis Barker begint serieuze vormen aan te nemen. Hoewel de twee veel fans hebben, is niet iedereen blij met de nieuwe relatie. Zo is de ex-vrouw van Travis Barker, Shanna Moakler, allesbehalve te spreken over Kourtney Kardashian.

Ze maakt geen geheim van haar mening en heeft niks goeds te zeggen over Kourtney.

Ex-vrouw Travis Barker over Kourtney Kardashian

Travis Barker en Shanna Moakler waren getrouwd tussen 2004 en 2008. Nu Travis een nieuwe relatie met Kourtney Kardashian heeft, is Shanna niet bang om haar mening te geven. Eerder likete ze al een reactie waarin stond dat Travis ‘downgrade’ door met Kourtney te gaan. Later deelde ze een meme waarin stond: “Stop complaining about your life. There are people out there dating your ex.” Ze plaatste het met een knipogende en lachende emoji.

Hoewel Shanna eerder aan een journalist op LAX Airport vertelde dat ze blij was voor het nieuwe koppel, vertelt haar laatste bericht op social media iets anders. Ze deelde een post waarin haar vriend Matthew Rondeau haar hand kust. “He makes me happy. ❤️🙃⚓️ @matthew_rondeau,” schreef ze erbij. Een fan vroeg onder de foto waarom Matthew nooit een foto met Shanna plaatste, waarop ze reageerde, “Unlike some people my relationship status isn’t based on social media posting… I’m happy on life not on IG…” Fans denken dat ze doelt op de relatie van Travis Barker en Kourtney Kardashian.

Shanna Moakler

Het lijkt erop dat Shanna Moakler daarmee haar mening geeft over de relatie van Travis Barker en Kourtney Kardashian. Zij hebben recentelijk veel intieme foto’s met elkaar gedeeld op Instagram. Hoewel Travis al meer dan tien jaar uit elkaar is met Shanna Moakler, lijkt het erop dat ze toch nog veel te zeggen heeft over haar ex. Als Kourtney en Travis maar gelukkig zijn.

Kourtney Kardashian en Travis Barker hadden al chemie in deze oude video’s

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.