Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 20 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Van Kristen Steward tot FKA Twigs: dit zijn alle exen van Robert Pattinson

Er werd vorige week al gespeculeerd, maar nu is het definitief bevestigd: Suki Waterhouse en Robert Pattinson krijgen een kindje. Robert gaat als sinds 2018 met de 31-jarige Suki, die werkt als actrice, singer-songwriter en model. Zij is the one, maar met wie datete hij hiervoor?

Suki maakte haar zwangerschap bekend tijdens haar optreden bij het Corona Capital Music Festival in Mexico City op 19 november.

Dit zijn alle exen van Robert Pattinson

Wij zetten alle exen van Robert nog een laatste keer op een rij.

Nina Schubert | 2003 – 2006

Voordat Robert bekend werd viel hij voor the girl next door. Letterlijk, want hij datete van 2003 tot 2006 met zijn buurmeisje Nina Schubert. Toen Rob naar L.A. verhuisde voor zijn carrière strandde de relatie.

Nikki Reed | ?

Als we aan de exen van Robert denken, dan denken we vooral aan Kristen Steward. Toch lijkt zij niet de enige Twilight-actrice met wie Robert datete. Er gaan al jarenlang geruchten dat Robbert de lakens deelde met Nikki Reed, die de rol van Rosalie vertolkte.

US - 2023 - BABY2BABY - GALA - PRESENTED - BY - PAUL - MITCHELL - ARRIVALS
ANP

Kristen Steward | 2009 – 2013

In 2009 sloeg de vonk over tussen Robert Pattinson en Kristen Steward: de twee hoofdpersonages in de filmreeks Twilight. Na jarenlange relatie, gingen de twee in 2013 uit elkaar na geruchten over Kristens affaire met haar Snow White and the Huntsman-regisseur Rupert Sanders.

Kristen Steward Robert Pattinson
The MovieDB

FKA Twigs | 2014 -2017

In 2014 viel Robert voor de charmes van de Britse zangeres FKA Twigs. Hij was zo van haar onder de indruk, dat hij haar na een paar maanden daten al ten huwelijk vroeg. Ook kochten ze samen een huis. Van een huwelijk is het nooit gekomen, want het stel ging in 2017 uit elkaar, naar verluidt deels vanwege botsende schema’s – met geruchten dat de acteur ook vreemdging.

FKA Twigs Robert Pattinson
ANP

Suki Waterhouse | 2018 – heden

Al meer dan vijf jaar hebben Robbert en Suki elkaar lief. Toch was het pas afgelopen december dat de twee officieel hun debuut als koppel op de rode loper maakten. Nu, een klein jaar na dat moment, zijn ze in verwachting van hun eerste kindje.

GO Campaign's 17th Annual GO Gala
ANP

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.