Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 24 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans van Ariana Grande verwarren deze dubbelganger met de zangeres zelf

Fans komen regelmatig dubbelgangers van bekende celebrities tegen. Maar het komt niet vaak voor dat een celebrity zelf een foto van zijn of haar dubbelganger plaatst. Toch is dat nu gebeurd, want Ariana Grande plaatste een foto van haar eigen dubbelganger op Instagram en haar fans denken massaal dat het de zangeres zelf is.

Twee druppels water!

Ariana Grande

Hoewel we de zangers de laatste tijd wat minder hebben gezien, lijkt het erop dat Ariana Grande weer helemaal terug van weggeweest is. Zo heeft haar make-upmerk nieuwe producten aan hun assortiment toegevoegd en wij zijn compleet obsessed. Wij zijn overigens niet de enigen, want fans gaan geregeld helemaal los onder de Instagram-berichten van R.E.M. beauty.

De nieuwste producten die het merkt geïntroduceerd heeft zijn een prachtige serie wenkbrauwpotloden en oogschaduwpennen. Hierdoor kan je super makkelijk prachtige oogschaduw aanbrengen op je ooglid. Daarnaast plaatste het account van R.E.M. beauty ook een foto van wie fans dachten dat het Ariana Grande was, maar het is eigenlijk haar dubbelganger.

Reacties

De foto op de vrouw lijkt namelijk zoveel op Ariana Grande dat fans helemaal door de war zijn. Ze reageren dan ook massaal onder de Instagram-post en schrijven dat ze eigenlijk dachten dat het Ariana Grande was. Zo schrijft een fan: “PLSSSSSS WHO ELSE THAT IT WAS ARIANA AT FIRST GLIMPSE 😭😭😭😭.”

Andere fans schrijven: “not me thinking it was ari at first 💀”, “i thought this was ari 🥲”, “i thought ari brought the high pony back for a sec 🥲” en “Not me thinking this was Ariana😭😭 but she’s really pretty😍😍🤍.” Vind jij deze vrouw ook een dubbelganger van Ariana Grande lijken?

Naast deze dubbelganger van Ariana Grande vonden fans ook al eerder dubbelgangers van andere celebrities. Zo vonden ze een dubbelganger van Rihanna en Kylie Jenner op TikTok, maar waren fans ook compleet in shock door deze dubbelganger van Taylor Swift.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.