Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 25 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Volgens TikTok is dit dé dubbelganger van Kylie Jenner

TikTok is hét platform van dit moment. Je kan er de meest mooie make-up tutorials vinden, maar het platform is ook de ideale plek om dubbelgangers tegen te komen. Mensen van over heel de wereld zitten namelijk op de app en dit zorgt ervoor dat we al meerdere dubbelgangers zijn tegengekomen. Nu gaan fans opnieuw compleet los op TikTok en dit keer gaat het om de dubbelganger van Kylie Jenner.

Fans zijn in shock hoeveel ze op elkaar lijken.

Dubbelgangers op TikTok

Het is niet de eerste keer dat we een celebrity-dubbelganger tegenkomen. Eerder dit jaar zagen we namelijk al dubbelgangers van Jennifer Aniston, Rihanna en Blair Waldorf uit Gossip Girl voorbijkomen. Hoewel de Kardashian-Jenners ontzettend populair zijn was het ons tot nu toe nog niet gelukt om een dubbelganger tegen te komen van de beroemde zussen, maar daar is nu verandering in gekomen.

Fans hebben namelijk op TikTok een Kylie Jenner-dubbelganger gevonden en ze lijkt angstaanjagend veel op de realityster. TikTok-gebruiker @kjdrafts heeft op haar account meer dan 4,5 miljoen likes verzameld na het plaatsen van slechts 14 video’s van zichzelf. Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij hadden niet verwacht dat we deze dubbelganger ooit zouden vinden.

Viraal

Als je de video’s bekijkt is het gemakkelijk te zien waarom @kjdrafts zo ontzettend viraal is gegaan. Ze lijkt namelijk niet een beetje op Kylie Jenner, maar lijkt haast wel haar tweelingzus. Fans kunnen het haast niet geloven en reageren massaal onder haar TikTok-video’s. Zo schrijft een volger: “Looks more like the original Kylie than Kylie” en een andere volger schrijft: “I don’t know what’s real anymore.”

@kjdrafts

Reply to @sunfleeezy 🐥

♬ original sound – kjdrafts

Veel TikTok-gebruikers wijzen er ook op dat deze dubbelganger misschien te mooi is om waar te zijn. Zo schrijft een volger: “I FIGURED IT OUT GUYS.. It’s the reface app where she records her regular self then puts Kylie’s face,” terwijl een andere volger toevoegt: “I can’t believe there’s people believing this isn’t a deepfake when it glitches all the time.”

@kjdrafts

Reply to @saralindacamilla

♬ original sound – sunrae | 12k

Of het nou echt of een deepfake is, ze lijkt in de video’s in ieder geval ontzettend veel op Kylie Jenner.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.