Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 21 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Fans denken dat Harry Styles in zijn eigen videoclip onthult dat hij stiekem gay is

Harry Styles is op dit moment ontzettend populaire. De geweldige zanger is as we speak namelijk bezig met zijn wereldtour en als je TikTok in de gaten houdt weet je dat dit elke avond weer een feestje is. En doordat zijn fans ontzettend veel van hem houden pluizen ze het liefst alles grondig uit. Zo ook zijn videoclips en fans is nu wel iets heel opvallends opgevallen.

Fans denken namelijk dat Harry Styles in een van zijn videoclips onthult dat hij stiekem gay is.

Is Harry Styles gay?

Harry Styles is niet zoals andere mannen. Hij heeft namelijk de meest kleurrijke en bijzondere kledingstijl en dat is precies wat fans zo leuk aan hem vinden. Daarnaast is hij ook een ontzettend knappe man en heeft hij relaties gehad met verschillende bekende vrouwen. Zo had hij onlangs nog een relatie met Olivia Wilde en zou hij in de dm ‘geslide’ zijn van dit bekende model uit Sydney.

Maar hoewel wij Harry Style voornamelijk met vrouwen zien denken fans nu dan de zanger eigenlijk stiekem gay is. Dit komt allemaal door de videoclip van zijn liedje ‘Late Night Talking’ en wij leggen het je precies uit. In de videoclip is namelijk te zien hoe Harry met ontzettend veel verschillende mensen in bed ligt, waaronder mannen. En op één specifiek punt in de videoclip is te zien hoe Harry in een privé situatie met een man in bed ligt, maar voor het publiek met een vrouw in bed ligt.

@sparklyfruityman

but yall are just choosing to ignore it at this point #harrystyles #onedirection #harryshouse #louistomlinson #liampayne #hslot #niallhoran #lot #fyp #harrystylesvids #harrystylesedit #trending #foryoupage #zaynmalik #loveontour #tiktok #latenighttalking #lnt #music #musicvideo

♬ Late Night Talking – Harry Styles

Olivia Wilde blikt met emotionele post terug op haar relatie met Harry Styles

Reacties van fans

Fans weten het dan ook zeker: Harry Styles is of gay of biseksueel. Hun bevindingen bespreken ze uitgebreid in de comments en veel fans zijn het met elkaar eens. Zo schrijft een fan: “with the guy in private, with the girls in public..”

Andere fans schrijven: “I never understood people who say they don’t want to analyze music and music videos, like it’s literally art, it was made to be analyzed”, “the fact that there’s a whole SPOTLIGHT on him & the girl…. so loud” en “I mean the man did say the boys and the girls are in I mess around with them and I’m ok with it 🤷🏽‍♀️”

Help: wij krijgen het bananenlied van Harry Styles niet meer uit ons hoofd

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.