Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 22 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze video waarin Kim Kardashian aan het rappen is gaat viral op internet

Kim Kardashian was gisteren jarig, haar verjaardag wordt altijd uitgebreid gevierd en zo ook op Instagram. Haar stories staan helemaal vol met video’s en foto’s van de realityster samen met haar vrienden. Tussen al die glamourfoto’s en de vele throwbacks is er één video waardoor fans helemaal losgaan. Het is namelijk een video van Kim die aan het rappen is en wij zijn obsessed.

Fans gaan helemaal los op Twitter.

Kim Kardashian jarig

Kim Kardashian werd vorig jaar 40 en haar hele familie verraste haar met prachtige cadeaus. Kris Jenner organiseerde een grote surprise party voor haar dochter en de reality-ster werd natuurlijk op Instagram geëerd door de volledige Kardashian-Jenner familie. Kanye west regelde een hologram van haar overleden vader Rob Kardashian. Maar de verjaardag van Kim wordt ook dit jaar weer goed gevierd.

Gisteren is Kim Kardashian namelijk 41 jaar geworden. Hoewel alle Kardashian-Jenner verjaardagen flink worden gevierd, springt die van Kim Kardashian er altijd bovenuit. Iedereen stuurt de realityster wat virtuele verjaardagsliefde en hier konden wij dit jaar weer mooi van meegenieten. Van Donatella Versace tot Cara Delevingne, haar verhaal staat bomvol.

Verjaardagscadeau

Een heel bijzonder verjaardagscadeau kwam van Tracy Romulus – een vriendin van de Kardashian-Jenner familie en chief marketing officer van KKW. Maar niet alleen haar cadeau was bijzonder, want ook haar video-berichten in Kim’s verhaal vielen ons op. Ze deelde namelijk twee vrij gênante berichten van Kim Kardashian. Een van Kim in laarzen met een gebroken hak en een video waarin we Kim zien rappen. Wij konden het ook bijna niet geloven.

Kim Kardashian rappen verjaardag
Instagram / @tracyromulus
Kim Kardashian rappen verjaardag
Instagram / @tracyromulus

Dit is overigens niet de eerste keer dat we Kim horen zingen. Wij herinneren ons de iconische single “Jam (Turn It Up)” die Kim in 2011 uitbracht nog al te goed. Als je de laatste tijd op social media hebt gezeten, weet je dat deze rap van de SNL-show is. Kim maakte namelijk op 12 oktober haar presentator debuut en vriendin Tracy heeft nu behind-the-scenes beelden met het internet gedeeld. Wij zijn fan.

Twitter-reacties

Fans gaan natuurlijk los op Twitter en ze zeggen allemaal hetzelfde.

Wie weet zien we binnenkort een nieuwe single van Kim Kardashian voorbijkomen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.