Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 28 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans zijn geobsedeerd met Tom Holland’s reactie op Zendaya’s Instagram-post

Tom Holland en Zendaya zijn het it-koppel van dit moment. Niet zo gek als je het aan ons vraagt, want het koppel past ontzettend goed bij elkaar en de liefde spat er vanaf. Nu zijn fans compleet obsessed met de reactie die Tom Holland achter heeft gelaten bij de nieuwste Instagram-post van Zendaya en wij snappen wel waarom.

Cuteness overload!!

Zendaya en Tom Holland

Zoals iedereen weet zijn Zendaya en Tom Holland beiden in een serie Spider-man films te zien. Tom Holland heeft hierin de hoofdrol als Spider-man en Zendaya speelt Michelle Jones-Watson. Hoewel de liefde tussen de twee personages on-screen niet te ontkennen was hebben Zendaya en Tom Holland pas sinds kort ook in het echte leven een relatie.

Toch zorgt het stel er regelmatig voor dat we kunnen genieten van alle schattige momenten die ze meemaken. Zo waren fans compleet obsessed met de date night van Zendaya en Tom Holland en dachten fans Tom Holland te spotten in Euphoria en ze maakten allemaal dezelfde grap over Zendaya.

Food diary: dit is wat Zendaya op een dag eet

Reactie Instagram-post

Nu zijn fans opnieuw compleet obsessed met een schattig moment van het koppel, want Tom Holland heeft een hilarische reactie achtergelaten onder de nieuwste Instagram-post van Zendaya. Zendaya ging gisteren naar Instgram om te pronken met een van haar looks – een Balmain-jurk uit 1956 – voor de 53e NAACP Image Awards.

Terwijl de actrice er geweldig uitziet, ging alle aandacht al snel naar de opmerkingen onder Zendaya’s post. Tom bewees namelijk dat hij letterlijk de grootste fan van Zendaya is en reageerde “First” onder haar Instgram-post en wij zijn wederom helemaal obsessed met hun relatie.

Tom Holland Zendaya reactie Instagram-post
Instagram / @zendaya

Fans

Natuurlijk duurde het niet lang voordat fans deze hilarische reactie opmerkten en ze gingen massaal naar Twitter om het te bespreken. Zo schrijft een fan: “Tom being Zendaya’s number one fan is my favourite thing ever.”

Andere fans schrijven: “I’m so sick, this is so cute 🤣”, “Every time I see a Tomdaya thing it makes me literally melt, they’re amazing,”, “Tom commenting ‘first’ under Zendaya’s post is killing me 🤣😭” en “I imagine Tom and Zendaya lying in bed watching each other post Instagrams so they can be the first to comment 😂, what cheesy dorks. I love it.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.