Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 25 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Fans denken dat Hailey Bieber een geheime relatie heeft met haar bodyguard

Er hangt een heleboel drama om Hailey Bieber heen op dit moment. Het model heeft namelijk alweer de ex van haar man Justin Bieber, Selena Gomez, belachelijk gemaakt op social media. Fans zijn hier woest over, maar letten nog steeds goed het model. En hun is opgevallen dat Hailey Bieber en haar bodyguard wel heel close met elkaar omgaan.

Hebben ze een geheime relatie?

Hailey Bieber

Iedereen kent haar, maar waar is Hailey Bieber nou eigenlijk zo bekend door geworden? Het 26-jarige model heeft een hele bekende vader en kwam hierdoor op jonge leeftijd al in aanraking met celebrities. Toen ze wat ouder werd begon ze met haar modellencarrière en werd ze in korte tijd erg succesvol. Toch zien we op dit moment niet meer zo heel veel van Hailey op het gebied van mode.

Wel heeft ze haar eigen beautymerk genaamd Rhode opgezet. En een van de belangrijkste dingen waardoor Hailey zo bekend is geworden is natuurlijk haar man Justin Bieber. De twee zijn nu al weer wat jaren getrouwd en hebben in deze tijd flink wat ups and downs gehad. Maar het lijkt er nu op dat het opnieuw niet zo goed gaat tussen de twee. Fans denken namelijk massaal dat Hailey een geheime relatie heeft met haar bodyguard.

Hailey Bieber en Kylie Jenner maken Selena Gomez opnieuw belachelijk en deze video bewijst het

Relatie met bodyguard

Steeds meer fans gaan naar TikTok om hun mening over de kwestie te delen. Zo deelt TikTok-gebruiker THE TRUTH – @donttellmymomma.fr – een video van Hailey en Justin Bieber en hun bodyguard. Daar staat de tekst “The tension between Hailey and her Bodyguard..😮‍💨” bij.

Ook veel andere account delen de video van Hailey Bieber en haar bodyguard. In de video is volgens fans te zien hoe Hailey stiekem de aandacht van haar bodyguard probeert te trekken, door haar handen steeds dichter bij die van hem te plaatsen. Daarnaast is te zien hoe de twee elkaar meerdere keren stiekem proberen aan te kijken.

@donttellmymomma.fr

I always knew the biebers have an opened marriage🤭 #haileybieber

♬ original sound – 🎧

Fans

Voor fans kan het dan ook niet duidelijker zijn. Zij denken dat Hailey en haar bodyguard een geheime relatie hebben. Zo schrijft een fan: “bodylanguage never lie!! They both nervous.” Andere fans schrijven: “There’s definitely something going on there..”, “she is legit staring at him” en “She’s so into him. It is so clear she is SOOO into him .. the hand the look of wanting him.”

Denk jij dat Hailey Bieber een oogje heeft op haar bodyguard?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.