Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 12 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans van Kim Kardashian zeggen allemaal hetzelfde over haar throwback-post op Instagram

Als er één persoon veel actief is op Instagram, dan is het wel Kim Kardashian. De realityster verdient namelijk grof geld met haar Instagram-posts, maar houdt haar fans ook graag op de hoogte van haar leven. Nu heeft Kim Kardashian in een nieuw Instagram-bericht een grote throwback geplaatst en daarop hebben fans allemaal dezelfde reactie.

OMG!

Kim Kardashian

Zolang als Instagram al bestaat is Kim Kardashian al actief op het platform. Via Instagram houdt ze haar 317 miljoen volgers dagelijks op de hoogte van haar leven en die zijn obsessed. Zo zeiden fans allemaal hetzelfde over deze ‘angstaanjagende’ Instagram-post van Kim en zijn fans compleet obsessed met de nieuwe bijnaam van North West.

Doordat Kim Kardashian dagelijks meerdere foto’s op Instagram plaatst is haar account een mix van foto’s en video’s van nu en vroeger. Zo deelt de 41-jarige realityster geregeld een throwback-foto op Instagram en nu is het weer raak. Fans zeggen namelijk allemaal hetzelfde over de nieuwste throwback-post van Kim.

Dit is hoe Kim Kardashian en Pete Davidson bij elkaar zijn gekomen

Throwback-post

De realityster ging afgelopen vrijdag naar Instagram om de throwback-foto met haar fans te delen. Het is namelijk niet zomaar een throwback-foto, maar een foto van 20 jaar geleden waar Kim Kardashian zelf op is te zien. Ze plaatste de foto met de caption: ‘The 90s’. Terwijl sommige fans obsessed zijn met de stralende huid van Kim, zeggen andere fans allemaal hetzelfde.

Zo vinden veel fans dat deze oude foto van Kim ontzettend veel lijkt op haar jongste dochter Chicago. Zo schrijft Kardashian-vriendin Tracy Romulus “Chicago’s face!!!” en deze reactie kreeg meer dan 3000 likes. Andere fans voegden daaraan toe: “That’s so true!” en “It’s just her eyebrows I think.”

Reacties

Toch waren andere fans minder overtuigd en vonden dat Kim juist heel erg op haar andere dochter North West lijkt. Zo schrijft een fan: “All I see is north??? ! 😍” Andere fans schrijven: “North’s face!!!”, “Maybe North in this one 🥰 either way that’s both they mami 😍 [sic]” en “North is literally Kim 😍.”

Op wie vind jij Kim Kardashian lijken?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.