Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 10 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans zeggen allemaal hetzelfde over Kim Kardashian haar ‘angstaanjagende’ Instagram-post

Kim Kardashian is de laatste tijd ontzettend veel in het nieuws geweest. Daarnaast hebben we de afgelopen maanden iedere donderdag kunnen genieten van een nieuwe aflevering van Hulu’s The Kardashians, waardoor we alle avonturen van Kim en haar zussen op de voet hebben kunnen volgen. Kim is dus overal op het moment, met de nadruk op óveral. Naar aanleiding van haar nieuwste (angstaanjagende) Instagram-post vergelijken fans Kim nu met de demoon die ze om drie uur ‘s nachts in de hoek van hun slaapkamer zien. Huh?

Fans zijn doodsbang door Kim Kardashian’s nieuwste post op Instagram.

Kim in het nieuws

Kim Kardashian is de afgelopen tijd opvallend veel in het nieuws. Is het niet door de gebeurtenissen of bekentenissen in de nieuwe Kardashian-realityshow The Kardashians, dan is het wel door haar té schattige relatie met komiek Pete Davidson. Zo kwam laatst naar buiten hoe het stel bij elkaar is gekomen en het is niet hoe je het zou verwachten. Hier lees je er meer over. Daarnaast wordt de band tussen Pete en de kinderen van Kim steeds hechter en daar is Kim ontzettend blij mee.

Ook de Instagram-posts van Kim K. zijn vaak spraakmakend. Zo kwam Kim een aantal weken geleden onder vuur te liggen toen fans een gigantische fail in haar promotievideo op Instagram voor Beyond Meat spotten. Hier was Kim het overigens niet mee eens.

Kim’s angstaanjagende post op Instagram

Ook één van Kim’s nieuwste Instagram-posts heeft de tongen van fans weer losgemaakt. Laat in de avond plaatste de SKIMS-oprichter een video waarin we haar zien liggen op de bank in haar kantoor, van top tot teen in Balenciaga. Letterlijk. Kim’s zwarte glitter outfit bestaat uit een nauwaansluitende jurk, handschoenen en zelfs een masker die zowat haar volledige gezicht bedenkt. Met Gala 2021 vibes, anyone?

De caption van de post luidt: “another day in the office….as a Balenciaga 🥷🏼”. In de comments maken fans van Kim allemaal grappen over de eigenaardige look van Kim. Zo zegt iemand: “this what i see out the corner of my eye at 3 am”. De reactie heeft al meer dan 4200 likes, veel andere fans lijken het hier dus mee eens te zijn. Andere comments luiden: “American horror story but glam” en “Really scared😮”.

Daarnaast denken andere fans dat de persoon in het pak helemaal niet Kim is. Volgens hen is het Pete die op de bank ligt. “Why’d I think this was Pete”, “Ion think that’s Kim” en “Plot Twist; that’s really Pete”, zeggen fans. Als wij goed naar de ogen van de persoon in de video kijken, zien we wel wat deze fans bedoelen…

Dit is hoe de privéjet van Kim Kardashian (ter waarde van 150 miljoen dollar) er van binnen uitziet

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.