Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 11 jan 2022
Leestijd: 3 minuten

Fans denken dat Kourtney Kardashian en Travis Barker een baby verwachten

Fans zijn helemaal obsessed met de relatie van Kourtney Kardashian en Travis Barker. Niet zo gek als je het aan ons vraagt, want zij zijn hét koppel van dit moment. Ze zijn vanaf 17 oktober 2021 verloofd en het lijkt erop dat fans nog maar één ding missen bij het stel en dat is een liefdesbaby. Toch denken fans dat het nu zover is, want Instagram is er van overtuigd dat Kourtney Kardashian en Travis Barker een baby verwachten.

Een Kravis baby?!?

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Kourtney Kardashian lijkt gelukkiger dan ooit nu ze een relatie heeft met Travis Barker. Zelfs zo gelukkig dat het stel na nog geen jaar samen zich verloofd hebben. Dit betekent dat hun gezinnen binnenkort een groot gezin gaan vormen, maar fans verwachten nog meer gezinsuitbreiding. Ze denken namelijk dat Kourtney Kardashian en Travis Barker op dit moment in verwachting zijn van een baby.

Het Instagram-account Deux Moi heeft een tijdje geleden een e-mail geplaatst waarin een bron beweert dat een A-list koppel in 2022 een baby verwachten. Iedereen denkt natuurlijk dat het over Kourtney en Travis gaat en dit lijkt niet ver gegrepen. Een bron dichtbij het verloofde koppel vertelde in 2021 namelijk aan E! News dat ze “heel veel praten over het krijgen van een baby samen” en dat ze “hopen dat het volgend jaar al zal gebeuren”.

Kourtney Kardashian haalt keihard uit na reactie van fan op Instagram

Zwanger

Kourtney Kardashian noemde Travis Barker tijdens de VMA’s ook haar ‘future baby daddy’ en het lijkt erop dat deze opsomming aan gebeurtenissen voor nieuwe geruchten zorgt. Fans denken namelijk dat Kourtney kardashian en Travis Barker op dit moment in verwachting zijn van een baby. Hun bewijs? Een avocadovormige glittertas die Kourtney Kardashian in haar Instagram-verhaal plaatste.

Als je je afvraagt hoe fans een avocadovormige tas als teken zien dat Kourtney en Travis in verwachting zijn, heeft Chicks in the Office een video gepost van @jordynwoodruff waarin alles wordt uitgelegd. Kourtney plaatste de avocado in haar Instagram-verhaal en deelde vervolgens een foto met haar handen over haar buik, wat zou kunnen betekenen dat ze zwanger is. Een kindje is namelijk zo groot als een avocado bij 16 weken zwangerschap.

https://www.instagram.com/reel/CYh-pKqhzXW/?utm_source=ig_web_copy_link

Reacties

Jordyn Wood Know – @jordynwoodruff – is niet de enige fan die denkt dat Kourtney Kardashian in verwachting is. Fans reageren namelijk massaal onder de Instagram-video. Zo schrijft een fan: “I mean you’re probably not wrong.” Andere fans schrijven: “any time there’s a pregnancy theory about the kardashian’s it’s true”, “It’s a stretch but it makes sense lol” en “I mean. Y’all said Kylie was preggs based on her nails AND WERE RIGHT 😂 so, I’m here for it 🐇 I’m assuming they’re rabbits anyways!!!!!”

Verschillende fans wijzen ons er ook op dat Poosh – het bedrijf van Kourtney Kardashian – de Instagram-video heeft geliked. Zo schrijven fans: “Poosh messy for liking 😂👀” en “Poosh out here liking this post 👀😵‍💫”

Aangezien Kourtney Kardashian en Travis Barker het nieuws zelf nog niet bekend hebben gemaakt, verwachten wij dat we zullen moeten wachten tot de nieuwe realityserie “The Kardashians” uitkomt. De fan-theorie is in ieder geval erg overtuigend.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.