Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 3 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian haalt keihard uit na reactie van fan op Instagram

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn ontzettend verliefd en ze zijn zeker niet bang om dit te laten zien. We weten namelijk allemaal dat er wekelijks intieme foto’s van het stel verschijnen op Instagram. Begin deze week plaatste Kourtney Kardashian een intieme foto van haar en Travis in het zwembad en het duurde niet lang voordat fans dachten dat ze een zwangere buik hadden gespot.

Nu haalt Kourtney uit op Instagram.

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Kourtney Kardashian en Travis Barker hebben alweer bijna een jaar een relatie. Begin dit jaar werden ze Instagram-officieel en sindsdien zijn ze onafscheidelijk, Kourtney lijkt gelukkiger dan ooit. Toch is er één persoon die minder blij is met de gelukkige relatie tussen Kourtney en Travis en dat is natuurlijk haar ex Scott Disick.

Hoewel Kourtney en Scott al jaren uit elkaar zijn, deed Scott er niet geheimzinnig over dat hij zichzelf wel opnieuw in een relatie zag met de realityster, maar daar is het nu te laat voor. Toch blijven ze altijd verbonden, want Kourtney Kardashian en Scott Disick delen samen 3 kinderen – genaamd Mason, Reign en Penelope. Het lijkt er wel op dat Kourtney nog een kindje wil met Travis Barker. Een insider vertelde namelijk eerder dit jaar aan E! News dat Travis en Kourtney “heel veel praten over het krijgen van een baby samen” en dat ze “hopen dat het volgend jaar al zal gebeuren”.

Kourtney Kardashian haalt uit naar fans die kritiek hebben op haar ouderschap

Zwangerschapsgeruchten

Toch lijkt het nu nog niet zover te zijn, want Kourtney haalt hard uit naar een fan die vraagt of ze zwanger is. Kourtney Kardashian plaatste begin deze week verschillende foto’s op haar Instagram-account waarop zowel Travis, Penelope en zijzelf te zien waren. Fans gingen al los in de comments omdat ze dachten dat Penelope de intieme foto van Kourtney en Travis had gemaakt, maar het duurde ook niet lang voordat iemand vroeg of de realityster zwanger is.

Kourtney plaatste de foto met Travis met de caption: “life with you.” Het is overigens niet de eerste keer dat fans zich afvragen of Kourtney zwanger is, maar dit keer reageerde de fan: “Not to be that girl but…is that a preg belly?” Het is duidelijk dat Kourtney Kardashian haar reacties leest, want de realityster was duidelijk niet enthousiast over de speculaties en reageerde: “are we really gonna do this every time I post a photo?”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.