Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 11 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner reageert op kritiek over de jurk die ze droeg naar een bruiloft

Het is inmiddels een paar weken geleden dat Kendall Jenner het internet brak door een jurk die ze droeg naar een bruiloft waar ze te gast was. Maar dat betekent niet dat het drama rondom de inmiddels beroemde, cut-out jurk is gaan liggen. Sterker nog, het gesprek over de jurk is inmiddels op social media weer begonnen en nu reageert ook Kendall zelf op de kritiek.

Ze droeg de jurk naar de bruiloft van vriendin Lauren Perez.

Kendall Jenner reageert op kritiek over jurk

In november deelde Kendall foto’s van de bruiloft van Lauren Perez op Instagram. In de foto’s draagt het topmodel een sexy zwarte jurk van Mônot, met cut-outs in de vorm van diamanten. De jurk wordt afgemaakt met een grotere cut-out rondom haar buik. Kendalls jurk was een behoorlijk statement en het duurde dan ook niet lang voordat fans hun eerlijke gedachten en kritiek met haar deelden. Velen vonden het totaal ongepast voor een bruiloft.

Instagram / @kendalljenner

Nu, een paar weken later, reageert Kendall Jenner voor het eerst op alle kritiek nadat BFF Lauren nog een foto van de jurk deelde op haar eigen Instagram met de tekst, “The greatest night of 2021!” Daarop reageerde een kritische fan, “Inappropriate outfit at wedding @kendalljenner I’m embarrassed for you #cringe”. Een andere fan nam het op voor Kendall Jenner met de tekst, “If the bride herself doesn’t gaf [give a f*ck] why do you care? Relax”.

Kendall Jenner, Hailey Bieber en Bella Hadid geven een dosis outfitinspiratie voor je volgende bruiloft

Reacties

Vervolgens reageerde Lauren op de reacties met de tekst, “Tell em! SHE LOOKED STUNNING AND I LOVED IT!” Daarop reageerde Kendall Jenner dat ze natuurlijk had gevraagd om toestemming aan de bruid om de jurk naar haar bruiloft te dragen. Inmiddels is de post gearchiveerd, maar hieronder vind je een screenshot van de reactie van Kendall:

Instagram

Wil je ooit trouwen? Zoveel moet je sparen voor je bruiloft

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.