Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 11 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze TikTok-hack laat precies zien hoe je een smokey eye maakt met lipliner

We weten allemaal dat TikTok de perfecte plek is om de nieuwste trends op het gebied van beauty en mode tegen te komen. TikTok laat namelijk precies zien wat we voor het volgende seizoen kunnen verwachten. Toch ontdekken we op het platform ook hele nieuwe trends waar we nog nooit van hebben gehoord. Zo laten TikTok-creators zien dat je een prachtige smokey eye kunt creëeren met lipliner.

We leren elke dag iets nieuws van TikTok.

TikTok-trends

Het platform staat tegenwoordig niet alleen meer vol met grappig video’s, maar ook met de meest creatieve beauty- en haartrends. Zo weten we door TikTok precies hoe we ons gezicht op een makkelijke manier perfect kunnen contouren en laat deze TikTok-hack zien hoe je in 5 minuten de perfecte blow-dry creëert.

Het is niet zo gek dat TikTok vol staat met deze geweldige hack, want mensen van over heel de wereld zitten op het platform. Dit zorgt ervoor dat we ook hacks leren die we zonder TikTok nooit waren tegengekomen. Nu gaat er opnieuw een bijzondere beauty-hack viraal, want op TikTok wordt laten zien hoe je met lipliner een smokey eye kan creëeren.

Make-up liefhebbers zijn razend enthousiast over de nieuwe Beautiful Skin Foundation van Charlotte Tilbury

Smoky eye met lipliner

Als er een alternatieve manier is om iets te doen, dan ga je er zeker een video over vinden op TikTok. Een van TikTok’s nieuwste beauty-hacks is het maken van een smokey eye met lipliner. De Australische make-upartist Sabrina Walsh – @sabrinawalshmakeupartist – laat in een video zien hoe zij het doet en niet alleen wij zijn helemaal obsessed. De video gaat namelijk compleet viraal op het platform.

Sabrina demonstreert de techniek in een video die ze op 14 december 2021 op haar TikTok-account plaatste. Deze video is een reactie op het verzoek van TikTok-gebruiker @agrayle om te laten zien hoe je deze oogschaduwtechniek gebruikt bij iemand met een lichte of medium huidskleur. Sabrina begint met het aanbrengen van de Morphe Lip Colour in Vibes op haar oogleden en bij haar onderste waterlijn, voordat ze het met een kwast blendt. Vervolgens maakt ze de look af met een laagje Fenty beauty’s Sun Stalk’r Instant Warmth Bronzer in I $ land Ting.

@sabrinawalshmakeupartist

Reply to @agrayleo 💛 One of many beautiful options for brown eyes! #liplinerhack #makeuphacks #eyeshadowtutorial

♬ original sound – Sabrina

Selena Gomez draagt de perfecte wintermake-uplook en deelt een foto op Instagram

Voorzichtig

Hoewel fans helemaal obsessed lijken te zijn van deze beauty-hack is het wel belangrijk om goed op te passen. Er is namelijk een risico op infectie als je ervoor kiest om lipliner rond je ogen te gebruiken. In je mond zitten namelijk veel schadelijke bacteriën die een ooginfectie kunnen veroorzaken. Als je deze beauty-hack wil uitproberen is het dus belangrijk dat je je gebruikte lipliner desinfecteert of een nieuwe haalt. Wij zetten daarom de producten voor je op een rij.

1. M.A.C. Lip liner in de kleur Burgundy – € 18,50

Douglas

2. Too Faced NaturalMilk Chocolate Soleil – € 32,65

TikTok beauty-hack smoky eye
Douglas

3. e.l.f. Blending Brush – € 5,00

TikTok beauty-hack smoky eye
Douglas

Wij gaan deze beauty-hack dit weekend zeker uitproberen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.