Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 15 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian gaf Travis Barker een wel heel spicy cadeau voor zijn verjaardag

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn de afgelopen maanden heel vaak het onderwerp van gesprek. Het stel werd na een lange vriendschap begin dit jaar Instagram-officieel en sindsdien worden ze niet meer los van elkaar gespot. De liefde spat eraf en het is dus ook niet zo gek dat er op Instagram veel intieme kiekjes langs komen van het stel. Dit weekend was het opnieuw raak, want Kourtney Kardashian gaf Travis Barker een nogal sexy lapdance voor zijn verjaardag.

Dit werd natuurlijk vastgelegd door andere gasten.

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn sinds december 2020 aan het daten. Na maanden speculeren werden de twee op 16 februari 2021 Instagram-officieel en sindsdien is het stel onafscheidelijk. We hebben het hele jaar al kunnen genieten van de intieme momenten van het stel. Zo deelde Kourtney Kardashian een super intieme foto in string-bikini met Travis Barker en deelde Travis Barker verschillende intieme foto’s van Kourtney Kardashian voor haar verjaardag.

Niet iedereen is blij met de constante intimiteit van Travis en Kourtney. Zo lieten Kim Kardashian en Kris Jenner bij The Ellen DeGeneres Show weten dat het soms een beetje veel kan zijn en we moeten eerlijk zeggen: dat snappen we wel. De familie is verder ontzettend blij voor de twee en dit maakten ze extra duidelijk toen Travis Kourtney op 17 oktober op een super romantische manier ten huwelijk vroeg.

Lapdance

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn niet de enigen die in het huwelijksbootje stappen, want dit weekend was het stel aanwezig op de bruiloft van hun vriend Simon Huck. Dit keer werden de twee niet zoenend gespot, maar konden we op Instagram genieten van Kourtney die een nogal sexy lapdance gaf aan Travis op het nummer ‘Mr Brightside’. Dit werd namelijk opgemerkt door cabaretier en acteur Claudia Oshry en ze plaatste er een video van op haar Instagram Stories.

Kourtney Kardashian Travis Barker
Instagram / @GIRLWITHNOJOB
Kourtney Kardashian Travis Barker
Instagram / @GIRLWITHNOJOB

Eerder die avond veroorzaakten Kourtney en Travis al geruchten dat ze misschien al getrouwd zijn. Dit kwam door een serie foto’s die Kourtney Kardashian op Instagram deelde met de caption: “Going to the chapel.” Het is niet de eerste keer dat fans dit denken, maar het bleek al snel dat ze het huwelijk van een goede vriend aan het vieren waren.

Reacties

Op de foto zien we het verloofde stel in zwarte matchende outfits staan, terwijl ze met elkaar aan het lachen zijn. Fans gingen natuurlijk naar de comments om te vertellen hoeveel ze van het stel houden. Zo schrijft een fan: “Honestly rooting for this relationship so much” en een andere fan voegt eraan toe: “The way he looks at her.” Travis reageert zelf ook op het bericht en schrijft: “Our turn next 🌹.”

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen niet wachten op de bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.