Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 3 jan 2022
Leestijd: 3 minuten

Kim Kardashian plaatst opnieuw een Photoshop fail op Instagram en fans gaan los

Als we Kim Kardashian tegenwoordig ergens van kennen, dan zijn het wel haar iconische Instagram-foto’s. Van de honderden selfies waar ze uiteindelijk een boek van heeft gemaakt tot foto’s van haar kinderen: het is allemaal op Instagram te vinden. Toch is er nog iets waar Kim Kardashian om bekendstaat en dat zijn haar photoshop fails. Nu hebben fans opnieuw een mega photoshop fail in een van de nieuwste Instagram-foto’s van Kim K gevonden.

Fans gaan op zowel Instagram als TikTok helemaal los.

Kim Kardashian

Kim Kardashian is tegenwoordig weer ontzettend vaak in het nieuws. Niet zo gek als je het aan ons vraagt, want ze heeft een nieuwe vriend – Pete Davidson – en ook met haar bedrijven gaat het ontzettend goed. Hoewel Keeping Up With The Kardashian alweer een tijdje is afgelopen kunnen fans – inclusief wij – Kims leven gelukkig gewoon via Instagram volgen.

Zo post ze geregeld throwback foto’s van zichzelf met haar zussen en zien we ook haar vier kinderen steeds vaker voorbijkomen. Toch post Kim Kardashian ook geregeld een foto waaraan iets niet helemaal lijkt te kloppen en oplettende fans valt dit natuurlijk direct op. Fans hebben namelijk opnieuw een mega photoshop fail in een van de nieuwste Instagram-foto’s van Kim Kardashian gespot.

Volgers gaan stuk om deze heftige photoshop fail van Kourtney Kardashian

Photoshop fail

Zoals trouwe fans weten, is dit zeker niet de eerste photoshop fail die Kim op haar Instagram-account heeft geplaatst. Zo ging er een photoshop fail in een Skims-advertentie compleet viraal op TikTok en plaatste de realityster in 2019 een photoshop fail waardoor ze een extra lichaamsdeel kreeg.

Dit keer heeft de photoshop fail niks met haarzelf, maar alles met haar dochter Chicago en haar nichtje True te maken. Fans vinden het bij de nieuwste Instagram-foto van Kim erop lijken alsof True Thompson op de foto is geplakt. Kim Kardashian plaatste de foto twee dagen geleden met de caption: “💕 lots of love 💕” en fans gaan in de comments natuurlijk compleet los.

Kim Kardashian wordt beschuldigd van Photoshop in haar laatste bikinifoto op Instagram

Reacties

Fans zeggen in de comments onder de foto allemaal hetzelfde. Zo schrijft een fan: “Why does true look photoshopped in tho?” Andere fans schrijven: “True is giving copy paste”, “What kid sits like that on an amusement park ride??? 🤔” en “im actually crying that true is photoshopped in the pic.”

Instagram is overigens niet het enige platform waarop fans helemaal los gaan over de photoshop fail van Kim Kardashian. Ook op TikTok bespreken fans de fail. Zo plaatst Maia – @maiachondrialmembrane – een uitgebreide video met uitleg over de photoshop fail op TikTok. Zo vertelt zij dat ze denkt dat het een afleiding moet zijn, aangezien Travis Scott op dezelfde dag op Instagram terug is gekomen. Ze zegt: “When I first looked at it I instantly knew something was off. True just looks obviously photoshopped and she’s not really there. Not only is she photoshopped but she’s photoshopped onto a photo of Stormi from October.”

@maiachondrialmembrane

if you’re wondering where i’ve been, ive been preparing content for the launch of my podcast @she/her/liar in the new year. follow for updates!!!

♬ original sound – maia

Denk jij dat True Thompson is gephotoshopt in de foto van Kim Kardashian?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.