Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 3 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans gaan op Twitter helemaal los over Kourtney Kardashian in de trailer van de nieuwe realityserie

Dit weekend was het eindelijk zover: de Kardashian-Jenners deelden de trailer van hun nieuwe serie. Dit is groot nieuws, want we wachten al weken op de serie. Hoewel alle Kardashian-Jenners ons een gelukkig nieuwjaar wensen, is er één Kardashian die extra opvalt in de trailer. Fans zeggen op Twitter namelijk allemaal hetzelfde over Kourtney Kardashian.

Het viel ons ook direct op.

Keeping Up With The Kardashians

We hebben jaren genoten van Keeping Up With The Kardashians. Dé serie waarin alles kon en alles werd laten zien eindigde vorig jaar na twinitg seizoenen. Toch kwamen we er al snel achter dat de Kardashian-Jenners een nieuwe deal hadden gemaakt met Hulu en je snapt natuurlijk dat we hier als echte fans ontzettend blij mee zijn.

Kim vertelde niet veel later bij The Ellen DeGeneres Show dat ze de serie al aan het opnemen waren en dat ze vanaf de herfst gaan uitzenden. Nu weten we allemaal dat dit niet gelukt is, maar op nieuwjaarsdag verscheen toch een trailer van de nieuwe show. Wij gaan er vanuit dat dit betekent dat we niet lang meer hoeven te wachten tot de nieuwe serie zal verschijnen.

Kourtney Kardashian reageert op beschuldigingen over een ‘butt lift’ op Instagram

Nieuwe serie

Op nieuwjaarsdag werd de allereerste trailer van de nieuwe serie van de Kardashian-Jenners op Twitter geplaatst. In deze trailer wensen Khloé, Kendall, Kim, Kris, Kourtney, en Kylie fans een gelukkig nieuwjaar en introduceren ze de nieuwe show. Met de caption: “New year, new beginnings. See you soon,” geeft de tweet ook aan dat de nieuwe serie zeer binnenkort zal beginnen.

Het duurde natuurlijk niet lang voordat die-hard fans de trailer compleet gingen analyseren. Zo is ons opgevallen dat Kylie Jenner nog zwanger is in de trailer, maar fans is ook iets anders opgevallen. Ze gaan namelijk massaal naar Twitter om iets hilarisch te delen over Kourtney Kardashian in de trailer van de nieuwe serie.

Deze Kardashian-Jenner haat het filmen van Keeping Up With The Kardashians

Reacties

Hoewel veel fans superenthousiast reageren dat de nieuwe serie er bijna aankomt, zijn er ook fans die nogal hilarische reacties achterlaten over Kourtney Kardashian. Ze ziet er in de trailer namelijk alles behalve blij uit. Zo schrijft een fan: “The way Kourtney is already done with their new show and it hasn’t even started i’m dead” en andere fans schrijven: “kourtney looks DONE” en “I need Kim to remind her this is her only job.”

Wij zijn ontzettend benieuwd vanaf wanneer we de nieuwe serie kunnen kijken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.