Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 25 jun 2023
Leestijd: 3 minuten

Fans zijn niet onder de indruk van And Just Like That seizoen 2 en zeggen allemaal hetzelfde

22 juni 2023 was het eindelijk zover: toen verscheen het tweede seizoen van And Just Like That eindelijk op HBO. Over het eerste seizoen hadden fans al genoeg te zeggen, maar dit lijkt ook bij seizoen 2 zo te zijn. Op dit moment gaan fans namelijk alweer compleet los over de serie en ze laten massaal weten dat ze niet onder de indruk zijn.

Fans zeggen allemaal hetzelfde.

And Just Like That seizoen 2

Die-hard fans van Sex and the City hebben jaren gewacht op een vervolg op de populaire serie. Ze waren dan ook flink enthousiast toen er in 2021 werd aangekondigd dat het verhaal van Carrie, Miranda en Charlotte werd vervolgd. Toen het eerste seizoen van And Just Like That verscheen zijn veel fans dan ook direct begonnen met bingen, maar ze kwamen er al snel achter dat deze nieuwe serie veel verschilde met Sex and the City.

Zo waren fans het niet eens met verschillende verhaallijnen in de nieuwe serie en vonden ook veel mensen het jammer dat Samantha niet te zien was in And Just Like That. Nu is één van deze twee problemen opgelost, want Samantha zal in de aller laatste aflevering van het nieuwe seizoen te zien zijn, maar fans lijken na het kijken van de eerste twee afleveringen van And Just Like That seizoen 2 nog steeds niet wild enthousiast te zijn over de serie.

Dit is de betekenis achter de virale cab light theory van Sex and the City

Reacties

Afgelopen donderdag verschenen de eerste twee afleveringen van And Just Like That seizoen twee op HBO. Natuurlijk zijn fans de afleveringen direct gaan kijken en op Twitter laten ze nu weten niet echt onder de indruk te zijn. Zo geven verschillende fans aan dat ze Steve missen en dat ze de verhaallijn rond Miranda en Che alles behalve geloofwaardig vinden. Zo schrijven fans: “And just like that season 2: I cringe every time Miranda comes on screen…Her character is so annoying now…and i miss Steve” en “If Miranda and Steve don’t get back together in And Just Like That season 2, I’m marching into the writers room myself. It’s Miranda and Steve, not Miranda and Che! #AndJustLikeThat.”

Daarnaast schrijft een andere fan dat zelfs Samantha de serie niet meer kan redden. Veel fans vinden namelijk dat de serie op dit moment aan alles probeert te voldoen, maar dit het niet beter maakt. Zo schrijven fans: “I feel like they’re giving us too much. They are trying to check all the boxes. Race, politics, class, sexual orientation, disabilities, fashion, body positivity…like just beating us over the head with all of it. But boring though #AndJustLikeThat” en “I wanted to love it but it is dreadful. Throwing too much at everything to tick all the boxes. Also far too many characters and I couldn’t even tell you the names of most of them! #AndJustLikeThat.”

Naast deze grote punten zijn er ook nog andere fouten die fans hebben gespot in de eerste twee afleveringen. Wij zetten ze voor je op een rij:

Wat vind jij van het nieuwste seizoen?

Sex and the City bestaat 25 jaar: 7 levenslessen die we hebben geleerd van de vier vriendinnen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.