Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 14 okt 2021
Leestijd: 3 minuten

You seizoen 4: alles over de cast, releasedatum en trailer

Fans – inclusief wij – kunnen niet wachten tot morgen het derde seizoen van You op Netflix komt te staan. Na het kijken van seizoen 1 waren we in een klap verslaafd en we hebben seizoen 2 dan ook in een week uitgekeken. Helaas moesten we een hele tijd wachten, maar morgen kunnen we eindelijk genieten van het derde seizoen van You. Nu heeft Netflix – voordat we ook maar één aflevering van seizoen 3 gezien hebben – het vierde seizoen van de serie aangekondigd en wij zijn benieuwd.

Netflix heeft zelfs al een trailer uitgebracht.

Nieuw seizoen van You

Morgen is het eindelijk zover: het derde seizoen van You staat dan op Netflix en wij gaan het dit weekend gelijk bingen. Waar we Joe Goldberg – die wordt gespeeld door Penn Badgley – de afgelopen twee seizoenen zagen in New York en LA, zien we hem in seizoen 3 in Californië. Hier is hij samen met Love en hun baby naartoe verhuisd om zijn verleden te ontlopen en een nieuw leven te beginnen.

In elk seizoen van You staat er een vrouw centraal waar Joe geobsedeerd door is. In seizoen 1 was dit Guinevere Beck en in seizoen 2 is het Love Quinn. Joe komt er snel achter dan Love meer op hem lijkt dan hij dacht en aan het eind van seizoen 2 krijgen ze een relatie. In seizoen 3 zien we Joe en Love samen met hun baby en natuurlijk is er ook een nieuwe “you”. Wij zijn heel benieuwd hoe dit gaat aflopen.

Seizoen 4

Netflix heeft iets gedaan wat niemand zag aankomen. Ze hebben namelijk gister bekend gemaakt dat er een vierde seizoen aankomt van de populaire serie. Ondanks dat we seizoen 3 nog niet eens hebben gezien, kunnen we nu al niet meer wachten tot seizoen 4 uitkomt. Helaas is er nog geen precieze release datum voor het vierde seizoen. Zodra de productie van het vierde seizoen begint laat Netflix ons vast weten wanneer we seizoen 4 kunnen verwachten.

In 2020 onthulde maker Sera Gamble dat we nog veel meer seizoenen kunnen verwachten.“I never like to jinx things by being too specific one way or the other,” vertelde ze. “I will say that we have a lot of stories still to tell. I’m not scared at all of saying that we definitely could follow Joe for several more seasons.” Wij zijn erg blij om dat te horen.

De cast en trailer

We weten dat we in seizoen 3 van You veel nieuwe gezichten gaan zien. Welke personages we terug gaan zien in seizoen 4 ligt helemaal aan het einde van seizoen 3. Wat we wel vrij zeker weten is dat we Joe Goldberg – als onze favoriete stalker/seriemoordenaar – terug gaan zien, aangezien hij de hoofdpersoon van de serie is. Maar we weten het natuurlijk nooit, want we verwachten in seizoen 3 natuurlijk weer genoeg explosieve momenten en enorme plotwendingen.

Netflix heeft al wel een trailer uitgebracht voor het vierde seizoen. Hierin is de “You” uit seizoen 1, 2, 3 en mogelijk seizoen 4 te zien. Zoals Joe zegt in de trailer: “I did it all for you.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.