Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 6 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Fans gaan op Twitter compleet los om deze dubbelganger van Joe Goldberg

Zoals we allemaal weten is het niet de eerste keer dat er een dubbelganger rondgaat op social media. Je hoeft zelfs maar even op TikTok te scrollen en je vindt er al een. Dit is nu opnieuw het geval, want fans gaan op Twitter compleet los om een Joe Goldberg-dubbelganger op TikTok.

Hij lijkt echt sprekend op Joe Goldberg.

Joe Goldberg op TikTok

Het laatste seizoen van You heeft ons de afgelopen maanden flink beziggehouden. Er gebeurde zo ontzettend veel in het nieuwe seizoen dat fans compleet los gingen op social media. Zo vonden fans een link tussen You en Gilmore Girls en hadden ze een theorie over de oorsprong van Joe Goldberg.

Op TikTok ging het ook alleen nog maar over You en dan vooral over Joe Goldberg. Veel mannen poseerden in TikTok-video’s als Joe en hoewel ze veel op hem lijken kan er natuurlijk maar één de beste zijn. Twitter gaat nu namelijk compleet los om een Joe Goldberg-dubbelganger die zoveel op hem lijkt dat we het haast niet kunnen geloven.

Twitteraars gaan los over derde seizoen van You

Twitter

Pixie – @lithelemon – deelde op Twitter een screenshot van een TikTok-video met daaronder een reactie. Op de foto is een man te zien die sprekend lijkt op Joe Goldberg en de reactie luidt: “Joe after using a guasha.” Hoewel fans helemaal los gaan om de dubbelganger is er één ding wat alle fans massaal vragen.

Op de screenshot is namelijk geen gebruikersnaam te zien, waardoor we niet zelf de video op TikTok kunnen opzoeken. Fans reageren daarom massaal onder de tweet met de vraag of iemand de gebruikersnaam van deze Joe Goldberg dubbelganger weet, maar het lijkt er niet op dat we daar antwoord op krijgen. Na zelf wat onderzoek te hebben gedaan hebben we namelijk nog steeds geen gebruikersnaam gevonden.

Gelukkig kunnen we – tot iemand de gebruikersnaam met ons deelt – genieten van de herkenbare en hilarische reacties van fans op de foto.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.