Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 30 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans van Bridgerton zijn compleet teleurgesteld door seizoen 2 en dit is waarom

Het is duidelijk dat we op dit moment allemaal middenin een complete Bridgerton-obsessie zitten. We zijn op zoek naar fan-theorieën, stalken de cast op Instagram, theoretiseren over seizoen 3 en zijn nu al door seizoen 2 heen. Toch is er één ding aan het tweede seizoen van Bridgerton dat fans compleet teleurgesteld maakt.

En dat steken ze niet onder stoelen of banken.

Bridgerton: seizoen 2

Het tweede seizoen volgt de relatie tussen Kate Sharma (Simone Ashley) en Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), die het grootste deel van de afleveringen ruziën en sparren over Anthony’s verkering met Kate’s zus Edwina, voordat ze uiteindelijk waanzinnig verliefd worden. De spanning is voelbaar en de chemie is zo elektrisch dat fans allemaal zeggen dat ze seizoen 2 nóg beter vinden dan seizoen 1.

Er is echter iets aan dit seizoen dat fans compleet teleurgesteld maakt. In het bijzonder, omdat we het allemaal in minder dan 24 uur hebben uitgekeken en we nu nog een jaar moeten wachten voordat seizoen 3 uitkomt. Dat zorgt ervoor dat fans compleet losgaan op Twitter over de lange wachttijd voor een nieuw seizoen van Bridgerton.

En het ergste? We weten dat we precies hetzelfde zullen hebben als Bridgerton seizoen 3 verschijnt. En natuurlijk hadden we onszelf misschien een plezier kunnen doen door niet alles tegelijk te kijken, maar eerlijk gezegd? We hebben nergens spijt van.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.