Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 17 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Fans van Brigderton krijgen de ick van Colin in deze scène

Gister was het ein-de-lijk zover: seizoen 3 van Brigderton staat op Netflix. Het vriendschappelijke verhaal van Colin en Penelope (#Polin) wordt naar een hoger niveau getild en wij kunnen niet wachten. Het eerste deel staat live, maar ondanks de goede looks van de acteur zijn er ook een aantal lachwekkende scènes te zien. Waar Anthony en The Duke alleen maar hot waren, is Colin toch nog een wat ongemakkelijker jonger broertje.

Zijn flirt skills kunnen wel wat aandacht gebruiken, zo blijkt.

Ongemakkelijk geflirt in Brigerton seizoen 3

Colin gaat op zoek naar zijn perfecte vrouw (alhoewel wij natuurlijk allang voelen dat dat Penelope is) en daar gaat hij natuurlijk elk bal voor af, zoals ze dat in die tijd deden. Hij valt, vooal na zijn glow up, goed in de smaak en krijgt veel aandacht. Daar moet hij even aan wennen, maar hij probeert wel er wel op te reageren door flirterig oogcontact te maken. Het idee is leuk, alleen de uitvoering… wat minder.

Daar had hij wat ons betreft best nog even op mogen oefenen. Of het zo bedoeld was? Dat kan natuurlijk ook, aangezien alles heel goed uitgedacht wordt door regisseur Shonda Rhimes.

Bekijk het grappige moment hieronder:

@roxy0lou123soleil

#bridgerton #bridgertonseason3

♬ son original – roxy🍿

Botox Bridgerton

Iedereen in Bridgerton-land krijgt een enorme glow up, alleen nu wordt er toch wel gedacht aan meer dan alleen make-up en haar. Nu wordt Colin (Luke Newton) ervan verdacht een lip flip te hebben gedaan (klein beetje botox nét boven de bovenlip) waardoor hij een hele andere uitstraling heeft dan eerst. Dat valt op. Ook Penelope heeft een klein beetje hulp gehad tussen haar wenkbrauwen en kan daardoor niet helemaal meer fronsen. Toch een beetje apart in de tijd van the ton.

@ashieadams

The botox is botoxing #bridgerton #bridgertonseason3 #polin

♬ Bridgerton (Theme) – The Theme System

Heb jij de eerste afleveringen van Bridgerton seizoen 3 al gezien? Zo niet, dan heb je komend weekend een heerlijk lang weekend om daarvan te genieten.

Dit is de langverwachte trailer van It Ends With Us

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.