Britta van Aggele
Britta van Aggele Fashion 31 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

North en Chicago West hebben de meest iconische looks van Kim Kardashian nagemaakt

Als we opzoek zijn naar de nodige inspiratie kunnen we altijd bij Kim Kardashian terecht. Tegenwoordig volgen we haar helaas niet meer in Keeping Up With The Kardashians, maar op Instagram deelt de realityster genoeg jaloersmakende foto’s. Natuurlijk deelt Kim ook hoe ze haar kerstdagen heeft gespendeerd. Zo is op verschillende foto’s te zien hoe North en Chicago West de meest iconische looks van hun moeder hebben nagemaakt.

Hoe schattig is dit!?

Kim Kardashian

Kim Kardashian is de laatste tijd ontzettend vaak in het nieuws. Niet alleen door haar nieuwe relatie met Pete Davidson, maar ook omdat ze er altijd geweldig uitziet. Zo had iedereen het over de outfit en het haar van Kim Kardashian tijdens het Met Gala en droeg Kim dit jaar de ultieme glitterjas die wij direct wilden hebben.

Het is dan ook geen geheim dat Kim Kardashian een echte trendsetter is als het gaat om eigenlijk alles. Van haar kapsel tot haar unieke stijl en zelfs haar ondergoed: de 41-jarige realityster loopt voorop. Zelfs in haar eigen familie is Kim Kardashian een echte inspiratiebron, want haar dochters – North en Chicago West – hebben de meest iconische looks van hun moeder nagemaakt.

Kim Kardashian ligt onder vuur door het posten van ‘Spider-Man: No Way Home’-spoilers

Instagram-foto

Zoals we allemaal weten maakte Kim Kardashian in oktober haar tv-presentatiedebuut in de populaire Amerikaanse serie SNL. Hier droeg ze een geweldige roze outfit van Balenciaga en wij waren duidelijk niet de enigen die obsessed waren met deze look. De dochters van Kim Kardashian droegen namelijk beiden van top tot een roze velours tijdens de kerst.

Kim Kardashian deelde op Instagram een serie lieve familiefoto’s van de kerstavond van de Kardashians. Op de foto’s is de oprichtster van SKIMS te zien met een geweldige bruine one piece. De 8-jarige North en de 3-jarige Chicago West lieten zich inspireren door Kim Kardashian zelf. Ze dragen beiden namelijk een roze outfit die sprekend op Kims outfit lijkt die ze tijdens de presentatie van Saturday Night Live droeg.

Stormi Webster draagt officieel de beste outfits en wij delen onze favorieten

Reacties

Op Instagram bleef de look van de Kardashian-kinderen ook niet onopgemerkt. Fans gaan namelijk compleet los om de look. Zo schrijft een fan: “Northie, you look just like mommy baby” en andere fans schrijven: “Kim you and Chi are absolute twins”, “Saint is his dads twin!! And chi is Kim’s!” en “U GUYS look stunning I love it🤍🤍🤍🤍”

Chicago West lijkt precies op Kim Kardashian in haar nieuwste Instagram-foto

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.