Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 19 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Fans vinden Lady Gaga onherkenbaar in nieuwste TikTok video

Lady Gaga plaatste woensdag een video op TikTok ter promotie van de nieuwe Haus Labs lipproducten. Toch zijn de lipliners het laatste waar haar volgers het over hebben in de reacties. Fans zeggen de zangeres bijna niet terug te herkennen en vermoeden dat Gaga een bezoekje aan de plastisch chirurg heeft gebracht.

”Unrecognizable.”

Fans vinden Lady Gaga onherkenbaar in nieuwste TikTok

Deze week plaatste Lady Gaga een video om de matte lipliners van Haus Labs, haar eigen make-upmerk, aan haar volgers te laten zien. Toch is het Gaga zelf die de meeste aandacht vangt – en niet op een goede manier. Haar volgers vinden de zangeres niet op zichzelf lijken, waardoor de comments vooral over het uiterlijk van de 37-jarige zangeres gaan.

”This might not be lady gaga?? am i crazy,” schrijft iemand. Een ander schrijft: “Miley Cyrus cosplaying as Lady Gaga.”

@ladygaga

These NEUTRALS are HOT LIKE THIS RECORD 💄💋 @HausLabs (Grrrrrrr…I’m wearing maple matte 😉)

♬ Princess Diana – Ice Spice & Nicki Minaj

De video baart zorgen bij fans, die Gaga vergelijken met Britney Spears. Een heftig statement, al komt het vooral door het dansje dat ze doet. ”She doing the Britney Spears twirls” zegt iemand onder de video.

Lady Gaga in Joker

Over een onherkenbare Lady Gaga gesproken … de opnames voor de Joker film zijn in full swing. Eerder dit jaar deelde filmmaker Todd Phillips beelden van de film. Of nou, het zijn een bewegende beelden maar wederom een foto. In het eerste beeld zien we Joker liggen, terwijl hij geschoren wordt. Naar verwachting is dit het iconische moment hoe Joker aan zijn kenmerkende litteken komt.

In het tweede en derde beeld zien we Gaga als Harley Quinn. En de fans gaan nu als los, inclusief actrice Lili Reinhart. Fans commenten onder andere ”Oscar just for that picture” en ”Lady Gaga is an amazing actress and she gives her blood when she’s working!!!! I can’t wait to watch her on theater again!!”

Klein minpuntje: de film laat nog even op zich wachten. De première van Joker: Folie à Deux staat gepland op 4 oktober 2024. Jep, wij beginnen ook vast met aftellen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.