Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 6 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

The Joker – Lady Gaga heeft een nieuwe filmrol te pakken en dit wil je zien

Lady Gaga blies ons vier jaar geleden omver met acteerwerk in A Star Is Born. Sindsdien weten we het zeker: deze vrouw kan écht alles. Inmiddels heeft ze al een paar films gedaan en nu mag ze er weer een aan haar CV toevoegen. Gaga heeft namelijk een grote rol te pakken in Joker: Folie à Deux.

En dit belooft iets groots te worden.

Lady Gaga heeft een nieuwe filmrol te pakken in Joker: Folie à Deux

Twee Oscarwinnaars gaan samenwerken in één van de grootste superheldenfilms ooit. Variety bevestigde dat Lady Gaga de hoofdrol zal spelen naast Joaquin Phoenix in het vervolg op de Joker, Joker: Folie à Deux. Door Warner Bros is nog niets bevestigd, maar de verhalen gaan dat Gaga de rol van Harley Quinn op zich zal nemen, eerder vertolkt door Margot Robbie.

Er zijn ook geruchten dat de nieuwe film een musical zou worden, wat Gaga’s casting nog interessanter maakt. Horen we hier nou nóg een Oscar voor Best Original Song aankomen?

Gaga teased ons met een korte video, waarin zij samen met Joaquin dansend te zien is op het nummer Cheek to Cheek – een nummer dat ze regelmatig zingt nadat het verscheen op haar album met Tony Bennet.

Gaga kennen we inmiddels wel, maar mocht je niet bekend zijn met Joaquin Phoenix, dan praten we je even bij. Joaquin Phoenix is de Joker en won een zelfs een Academy Award voor zijn vertolking in 2019. Logisch dus, dat hij wederom te zien is in het vervolg. Phoenix speelt het liefst zwaarmoedige en emotioneel verwarde personages , dus de rol van de Joker is op zijn lijf geschreven.

Klein minpuntje: de film laat nog even op zich wachten. De première van Joker: Folie à Deux staat gepland op 4 oktober 2024. Jep, wij beginnen ook vast met aftellen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.