Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 17 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans zeggen allemaal hetzelfde over deze scène in de seizoensfinale van The Kardashians

Vorige week konden we in Hulu’s The Kardashians zien hoe de Kardashian-Jenner zussen erachter kwamen dat Tristan Thompson – destijds de vriend van Khloé Kardashian – opnieuw was vreemdgegaan. De basketballer deelde op zijn 30e verjaardag het bed met een andere vrouw, waarna zij zwanger was geworden. In de aflevering van deze week, wat eveneens de laatste aflevering van het eerste seizoen The Kardashians is, zien we Khloé’s reactie op dit verdrietige nieuws.

Fans zeggen allemaal hetzelfde over deze hartverscheurende scène.

Laatste aflevering The Kardashians

De afgelopen tien weken hebben we iedere donderdag kunnen genieten van een nieuwe aflevering van Hulu’s The Kardashians. Helaas is dat vanaf volgende week dus niet meer het geval en zullen we moeten afwachten op een nieuw seizoen. Toch bevat de seizoensfinale van The Kardashians een hele hoop drama waar we nog wel een tijdje over kunnen doorpraten. We zien onder andere hoe Khloé Kardashian erachter komt dat haar vriend Tristan Thompson opnieuw vreemd is gegaan. Oh no…

Nadat Kim Kardashian en de andere Kardashian-Jenners erachter komen dat Tristan Thompson opnieuw vreemd is gegaan op zijn 30e verjaardag en de vrouw in kwestie ook zwanger is, zijn ze in shock. Kim belt met Khloé om haar het heftige nieuws te vertellen.

In de aflevering van donderdag 16 juni zien we Khloé’s hartverscheurende reactie op het nieuws. Khloé begint te huilen terwijl ze zegt: “Let me f**king call him. I can’t f**king believe this. I just want the truth.”

Khloé vertelt later aan de camera’s dat ze het verschrikkelijk vindt dat ze op hetzelfde moment als de rest van de wereld achter het nieuws kwam. Verder zegt ze: “I feel not really in my own body, like these things are just happening, and I’m just going through the motions, but when things happen to you a couple times you do kind of become immune to them, which is really sad.” Khloé refereert hier naar de andere keren dat haar vriend Tristan niet trouw is geweest aan haar. Heftig…

Kourtney Kardashian haalt uit naar het editing-team van Hulu’s The Kardashians voor het verpesten van haar verloving

Reactie fans

Op Twitter hebben fans allemaal dezelfde reactie op de seizoensfinale van The Kardashians. Fans voelen zich rot voor Khloé en vinden het vreselijk om haar te horen huilen. Een aantal van de reacties luiden:

We hopen dat het ondertussen beter gaat met Khloé.

Fans zeggen allemaal hetzelfde over Kris en Kylie Jenner in de nieuwste aflevering van ‘The Kardashians’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.