Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 10 jun 2022
Leestijd: 3 minuten

Kourtney Kardashian haalt uit naar het editing-team van Hulu’s The Kardashians voor het verpesten van haar verloving

Het is nu alweer een aantal weken geleden dat Kourtney Kardashian en Travis Barker elkaar het ja-woord gaven in het prachtige Portofino in Italië. Dit droomhuwelijk was overigens niet de eerste bruiloft van het stel.

In de weken voorafgaand aan de Italian wedding trouwden de twee al in Las Vegas én in Santa Barbara. Cute! De verloving van Kravis hebben wij in de aflevering van 28 april van The Kardashians op de voet kunnen volgen. Hoewel dit alles er prachtig uitzag in de show, schijnt het nu dat Kourtney tóch niet blij is met hoe de aflevering van de verloving is ge-edit. Ze haalt dan ook uit naar Hulu voor het verpesten van haar verloving op TV.

Oh no!!!

Kravis’ verloving

Op 17 oktober 2021 vroeg Travis Barker zijn grote liefde Kourtney ten huwelijk op een strand in Montecito. Het tafereel zag er mega romantisch uit: het strand was namelijk bezaaid met rode rozen en kaarsen. Awh.

In de vierde aflevering van Hulu’s The Kardashians konden we de dagen rondom de verloving op de voet volgen. Hierin zagen we onder andere dat momager Kris Jenner heel emotioneel werd om deze reden en natuurlijk dat Kourtney volmondig ‘JA’ zei tegen haar Travis toen hij haar ten huwelijk vroeg. Al met al was de vierde aflevering van The Kardashians een super mooie aflevering vol blijdschap en liefde.

Kourtney is niet blij

Toch is Kourtney niet blij met de manier waarop haar verloving is neergezet in The Kardashians. Ze haalt uit naar de producenten van The Kardashians omdat zij ook beelden van de drama met haar ex Scott Disick hebben meegenomen in de verhaallijn van de verloving.

In de aflevering zien we namelijk ook hoe Kendall Jenner vraagt hoe Scott zich voelt bij het nieuws van de verloving. We zien hoe de Kardashian-Jenner zussen de situatie van Scott bespreken: wat betekent de verloving van Kourtney en Travis voor Scott’s positie en toekomst binnen de familie?

Kourtney is daarom niet blij met de hoeveelheid aandacht die Scott heeft gekregen in de aflevering die eigenlijk draait om haar en Travis. Volgens BuzzFeed zijn er clips waarin Kourtney haar vriend Steph Shepherd vertelt dat de manier waarop de aflevering is ge-edit de situatie met Scott totaal verkeerd heeft neergezet. Daarnaast vindt ze dat er niet zoveel aandacht aan had moeten worden besteed. Oei.

Kourtney Kardashian onthult dat haar arts vertelde dat ze het sperma van Travis Barker moet drinken om vruchtbaarder te worden

Kourtney zegt hierover: “[Travis and I] film and have the best time ever, and then we’ve been watching the edits, and it’s been so annoying because they’re swirling us in with this Scott drama.” De oudste Kardashian-zus vindt dat de show zich meer zou moeten richten op het geluk waarin Kourtney en Travis nu leven. “While shooting our show, we are all executive producers, so we get to see cuts of the show and give notes on the episodes and make sure our stories are being told. I am in one of the best places I’ve ever been in my life, and it’s time for our show to catch up.”

Gesprek over Scott volledig uit verband getrokken

Kourtney voegt eraan toe dat hoewel ze op de avond van haar verloving inderdaad met haar zussen over Scott sprak, dit maar een hele kleine discussie was. Volgens haar heeft Hulu dit veel te veel opgeblazen. “That night [Travis proposed], I wasn’t like, ‘God, everyone’s such f***ing assholes for bringing up this [Disick’s reaction] because it wasn’t a part of the night,” zegt Kourtney. “It was like two seconds of the night. I didn’t even remember it until I saw a cut of the episode.”

Kourtney sluit af met het volgende: “I wish they would take that out and put it in the next episode, and give us our respect and let us have our moment. I’m like, ‘Why is the fairytale not being told? Like, how could this be taken negatively?'”

Oef.

Fans zeggen allemaal hetzelfde over Kim Kardashian haar ‘angstaanjagende’ Instagram-post

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.