Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Parfum 7 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit is het favoriete parfum van Hailey Bieber en wij begrijpen waarom

Hailey Bieber is een vrouw met smaak. Of je nu wel of geen fan bent: je kunt niet ontkennen dat deze vrouw er altijd fantastisch uitziet – en blijkbaar ook goed ruikt. Wij kwamen erachter wat haar favoriete parfum is en het getuigt opnieuw van een flinke dosis smaak.

Uiteraard gaat Hailey dagelijks voor een geur van een niche, Frans parfumhuis. What else? 

Hoe ruikt Hailey Bieber?

Door de talloze indrukwekkende outfits die Hailey ons al voorgeschoteld heeft, kunnen wij niet anders dan ons afvragen hoe het 26-jarige model ruikt. Wij beelden ons een hele klassieke, clean geur in bij Hailey, maar nu blijkt dat Hailey best wat speels is in haar geurkeuze. Vinden we leuk.

Hailey is namelijk fan van  de geur Fleur Narcotique van het Parijse parfumhuis Ex Nihilo. Zoals de naam al een beetje weggeeft, staat deze geur in het teken van bloemen.

De parfumexperts van Skins beschrijven de geur als ‘een sensuele pioenroos verpakt in houtige geurnoten, bergamot, perzik en jasmijn’. Klinkt goed, toch? Wij hebben de geur al eens geroken en moeten toegeven dat dit inderdaad een betoverend parfum is.

Een nadeel: aan de geur hangt best een flink prijskaartje. Want dachten we nou echt dat Hailey Bieber rondloopt in LA met een goedkope geur? Nee, dat is te mooi om waar te zijn. Fleur Narcotique van Ex Nihilo koop je vanaf €195 (50ml) bij Skins Cosmetics.

Zara dupe

Niets komt in de buurt van the real deal, maar we begrijpen dat €200 een flinke pil is om te slikken. Volgens TikTok is er een geur die een beetje lijkt op Fleur Narcotique.

Zo zou Red Temptation Summer van Zara in de buurt komen van de florale geur van Ex Nihilo. Deze is een stuk vriendelijker geprijsd: je koopt de geur al voor €22,95 online.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.