Aartie Narain
Aartie Narain Love & Life 26 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Sex talk – Dit zijn de 5 seksstandjes die je in je leven gedaan moet hebben

Als je een relatie hebt, is het niet heel raar als jullie seksleven op een gegeven moment wat standaard wordt. Het kan nooit kwaad om wat inspiratie op te doen wat betreft seksstandjes die je vanavond meteen uit kan proberen. Deze vijf seksstandjes moet je in je leven  gedaan hebben. Óf nog uitproberen.

Start vanavond maar alvast met afstrepen.

Seksstandjes die je gedaan moet hebben

Of je nou sommige seksstandjes al wel eens gedaan hebt of compleet nieuw voor je zijn, het maakt niet uit. Het gaat erom dat je af en toe kan variëren om te voorkomen dat seks iets standaards wordt. Want dat is absoluut nergens voor nodig. Dit zijn de  seksstandjes die niet mogen ontbreken in jouw routine.

1. Cowgirl

Dit is een van de makkelijkste seksstandjes en is erg geliefd onder vrouwen én mannen. Wat hier fijn aan is, is dat jij zelf controle hebt. Door in de dominante positie te zijn, stel je het orgasme van je liefje uit en zorg je ervoor dat jouw orgasme nóg intenser wordt.

2. Staand

De muur is je vriend, dus blijf dichtbij. Terwijl je liefje achter je staat, spreidt je je benen een beetje. Door een been op te tillen, kan hij gemakkelijker bij je komen, maar glijmiddel helpt ook. Als er een groot hoogteverschil is, probeer dan op een kussen te gaan staan ​​om het verschil gelijk te maken.

3. Lepeltje-lepeltje

Een klassieker die het altijd goed doet voor vrouwen is lepeltje-lepeltje. En dat snappen we wel, want het is één van de fijnste seksstandjes. En ook fijn: bij dit seksstandje hoef jij niet al het werk te doen. Ga allebei op je zij liggen met jullie gezicht dezelfde kant op. Trek je knieën op en laat je partner in je komen.

4. Reverse cowgirl

Als je inmiddels een ster bent in de cowgirl positie is het tijd om jezelf eens om te draaien. Letterlijk. De reverse cowgirl is een van de fijnste seksstandjes voor vrouwen. Doordat jij andersom zit, is de hoek waarin zijn penis in je komt precies zo dat je G-spot gestimuleerd wordt.

5. De brug

De brug is een super fijn seksstandje voor vrouwen én je traint tegelijkertijd je booty. Je begint in de missionaris positie, maar houdt uiteindelijk je heupen omhoog. Je zal merken hoe lekker begint te worden.  Maak het zo intens als je zelf wil door je benen om zijn heupen te wikkelen. Of nog beter: door je enkels op zijn schouders te leggen.

Dit wil je ook weten over seks:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.