Aartie Narain
Aartie Narain Love & Life 28 nov 2020
Leestijd: 3 minuten

Dankzij deze 7 makkelijke seksstandjes breng je jouw orgasme naar een hoger level

Seks kan heerlijk, romantisch, gepassioneerd en alles zijn wat je ooit hebt gewild, én het kan je nog steeds niet tot een orgasme brengen. Als je geen orgasme krijgt tijdens seks, kan dat komen door de seksstandjes die je gebruikt met je lover.  Gelukkig bestaan er wel bepaalde technieken om jouw orgasme te bereiken.

Wij delen zeven makkelijke seksstandjes die jou gegarandeerd een climax bezorgen.

Makkelijke seksstandjes voor een betere orgasme

Of je nu luidruchtig klaarkomt en de buren laat wakker schrikken of het houdt bij zacht gekreun: déze makkelijke seksstandjes zorgen ervoor dat jij hoe dan ook een orgasme krijgt.

1. De alternatieve missionaris

Missionaris? Saai? Hoeft niet. De key tot dit standje is dat je lover niet zoveel beweegt als normaal. Laat hem zijn penis in je drukken. Terwijl hij druk blijft uitoefenen, kan jij heen en weer bewegen zoals jij dat lekker vindt. Leg jezelf in zo’n positie, dat je clitoris tegen zijn schaambeen aan drukt voor extra stimulatie.

2. Doggystyle

Doggystyle is ook hartstikke geschikt voor G-spot stimulatie en gelukkig een van de makkelijke seksstandjes. Dit komt door de buiging die je maakt in je rug. Terwijl hij van achteren jouw gevoelige plekjes bereikt, kun jij cirkelvormige bewegingen maken met je vingers over de clitoris. Zo kom je tot de ultieme climax.

3. De twerker

Dit is een van de makkelijke seksstandjes en perfect als jullie op zoek zijn naar iets nieuws. Wees niet verlegen om vol tegen het been van je partner aan te schuren. Ga bovenop hem zitten, met je rug naar hem toe. Laat hem één been optrekken, terwijl jij je schaamstreek tegen hem aan wrijft. Jij hebt nu de volledige controle.

4. Reverse cowgirl

De reverse cowgirl is een van de fijnste en makkelijke seksstandjes voor vrouwen en het zorgt er ook voor dat je partner niet zo snel klaarkomt. Niet alleen heb jij nu de touwtjes in handen, zo kun jij ook rustig de tijd nemen terwijl hij geniet van het uitzicht. Dit makkelijke seksstandje draait dus helemaal om jou én je orgasme.

5. De hip lift

Die hip lifts zijn niet alleen goed voor ronde billen, maar is ook een heel makkelijk seksstandje. Door één van je benen over de schouder van je partner te tillen zorg je voor nog meer sensatie. Work it.

6. Op het randje van het bed

Je partner zit op de rand van het bed en jij op hem. Do we need to say more? Het is een van de makkelijke seksstandjes voor een betere orgasme. Breng je knieën wat dichterbij je borsten voor een diepere penetratie. Hij kan makkelijk harder of zachter stoten – geef vooral zelf aan wat jij fijn vindt.

7. De amazone

Voor veel mensen beter bekend als de cowgirl, maar wist je dat de amazone beide kanten op kan? Dus: cowgirl én reverse cowgirl in één. Bij de amazone zit je als vrouw bovenop. Wat hier ten eerste fijn aan is, is dat jij zelf controle hebt. Ten tweede is het makkelijker om je G-spot te bereiken. Dit makkelijke seksstandje is het proberen waard.

Meer over seks?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.