Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Events 29 jul 2022
Leestijd: 3 minuten

Feestje pakken? Dit zijn de leukste events in Amsterdam in het weekend van 29 tot en met 31 juli

Het is vrijdag en dat betekent maar één ding: het weekend is van start. En wat voor een weekend, want dit is het perfecte weekend om eropuit te gaan in Amsterdam. Wij zochten alvast de beste feestjes voor je uit, dan hoef jij alleen nog maar je vrienden te appen.

Het is het weekend van 29 tot en met 31 juli: Amsterdam kleurt roze, No Art strijkt neer op de NDSM en het Rembrandtpark verandert in één groot terras.

Erop uit? Dit zijn de leukste dingen om te doen in het weekend van 29 tot en met 31 juli

Trek je leukste outfit aan, want dit is geen weekend om thuis te zitten.

No Art Festival

Eén van mijn favorieten: No Art. Het Amsterdamse dj duo ANOTR richtte het onafhankelijke label – en nu dus ook evenementen organisatie – op en dat was meteen een schot in de roos. Hun edities de Hollandsche Manege, de Waalse Kerk, Ponton, The Loft, ADAM Toren, Transformatorhuis waren al één dik feest. Deze zaterdag houden ze hun eerste festival op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord.

30 juli | NDSM-werf, Amsterdam

Alvast in de stemming komen? Vandaag – op vrijdag 29 juli – trappen ze af met Art Festival Synergy, met de kunst van Lisette Ros.

Het Amsterdams Terrassen Festival

Geen zin in een overweldigend festival, maar wel in om te borrelen? Van donderdag tot zondag transformeert het Rembrandtparkt tot hét terras van Amsterdam tijdens Het Amsterdams Terrassen Festival. Alle horecaparels uit de binnenstad zijn aanwezig met hun eigen miniterras. Denk hierbij aan zaken als  BAUT, Benji’s, Van Dam, Café Panache, Ceppi’s, Five Brothers Fat, No Rules, Qlique Bar Bistro en Ron Gastrobar.

28 t/m 31 juli | Rembrandtpark, Amsterdam

Milkshake Festival

Prideweek is van start en dat betekent dat het weer tijd is voor Milkshake: het weekendfestival waar niets moet en alles mag. Milkshake Festival is niet zomaar een festival, maar een plek waar respect, vrijheid, liefde, tolerantie én plezier  hoog in het vaandel staat.

Kleine tip: trek je meest flamboyante outfit aan, want dit is hét moment daarvoor.

30 en 31 juli | Westerpark, Amsterdam

Vault Sessions

Het is weer zover – Vault Sessions houdt weer een weekender in BRET. In de iconische rode container vlak bij station Sloterdijk wordt er van vrijdagavond tot maandagochtend wordt er techno gedraaid door onder andere TAFKAMP, Stephanie Sykes en CHLÄR. Je kunt een weekend ticket kopen of een tijdslot kiezen wanneer je naar binnen wilt.

30 juli t/m 1 augustus | BRET, Amsterdam

Wasserette x HONEY

Don’t worry, ook als je geen technoliefhebber bent kan je op pad dit weekend. Bij IJLAND houden organisaties Wasserette en Honey op zondag 31 juli een feestje met de fijnste R&B artiesten. Denk aan namen als Idaly, Invictim en een set van Washington B2B Dieuxpere.

31 juli | IJLAND, Amsterdam

Lofi Sundays met Patrick Mason, Julian Muller, S.A. Tweeman, Cybersex, Estella Boersma, Nick Moody

Elke zondag opent Lofi op de Basisweg haar deuren en keer op keer loopt dit uit tot een succesvol feest. Nog nooit geweest? Dan is het hoogtijd dat je eens een kijkje gaat nemen.

31 juli | Lofi, Amsterdam

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.