Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Parfum 21 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

TikTok is in de ban van parfums met feromonen: werken deze lustopwekkende geuren echt?

Een goed en lekker ruikend parfum is een must voor veel vrouwen. Er zijn er dan ook te veel om te tellen. Van bloemig tot kruidig en van fris tot houterig: er is voor ieder wat wils. Tegenwoordig doen de parfummerken er nog een schepje bovenop en is het ‘feromoon parfum‘ geïntroduceerd. De parfums veranderen van geur bij ieder persoon, maar hoe dan?

TikTokkers testen het massaal uit en laten weten of deze parfums een hit or mis zijn.

Feromonen in parfums

Wat maakt feromonen parfums nou zo speciaal? De parfums dienen zich aan te passen aan jouw eigen pH waarde, waardoor de geur die uit het flesje komt anders is dan de geur die jij vervolgens op jouw polsen ruikt. Nu zijn er genoeg parfums die dit hebben, maar feromonen parfums hebben nog een pluspunt die erbij komt kijken: ze zijn lustopwekkend. Ja, je hoort het goed, de parfums kunnen ervoor zorgen dat jij sensueler en aantrekkelijker gaat ruiken. Dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren.

TikTok test de parfums uit

Doordat de parfums zich aanpassen aan jouw pH waarde zou jouw ultieme persoonlijke geur naar voren moeten komen. Verschillende TikTokkers hebben de parfums al uitgetest en als wij ze moeten geloven zijn deze parfums zeker niet alleen maar een fabel die ons wijs wordt gemaakt. Er zijn tal aan video’s online gezet waarin mensen de parfums uittesten en over het algemeen zijn de reacties zeker positief.

@not.kez

BEST PERFUME EVER??? #fyp #pheromoneperfume #bestperfume2022 #pureinstinctpheromone #tiktokmademebuyit

♬ Elevator Music – Bohoman

Ontdek het zelf

Is het een feit of toch een fabel? Als we de meeste TikTokkers moeten geloven is er wel zeker sprake van een of andere verandering in hoe mensen reageren op de parfums. Wel weten we zeker dat er wel degelijk lustopwekkende moleculen in de parfums kunnen zitten – Feromonen komen niet zomaar uit de lucht vallen. Ben je zelf benieuwd geworden naar deze geuren? Er zijn ontzettend veel soorten online te verkrijgen. Duur of juist aan de goedkopere kant, als je op het internet ‘feromoon parfum’ opzoekt krijg je het allemaal. You’re welcome.

@edermal.com

Enhance your workouts 🫣 #fyp #health #beauty #pheromones #pheromoneperfume

♬ original sound – eDermal™️

Weer daten in de lente? Zo maak jij jezelf klaar voor een nieuw seizoen vol liefde, volgende datingexpert Crystal Cansdale

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.