Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 17 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Er komt een film over Priscilla Presley en deze acteur uit Euphoria speelt de hoofdrol

Zeg je Jacob Elordi, dan zeg je Euphoria. Toch heeft de jonge acteur nu een totaal andere rol te pakken, namelijk die van Elvis Presley. Onlangs verscheen de film over het leven van de legendarische zanger al in de bioscopen en op HBO Max, maar er komt er een film over de vrouw van Elvis, Priscilla Presley. Wij praten je bij

En de film wordt geregisseerd door niemand minder dan Sofia Coppola.

Wil je zien – De film Elvis is vanaf vandaag te bekijken op HBO Max

Er komt een film over Priscilla Presley en Jacob Elordi speelt erin

Bekroond regisseur Sofia Coppola heeft de leiding over deze biografische film over het leven van Priscilla Presley, die een mooie follow-up zal vormen na het succes van Elvis dit jaar. Met Sofia aan het roer en Jacob als Elvis belooft dit nu al een succes te worden.

Getty Images

En de belangrijkste vraag: wie speelt Priscilla? Die eer is aan Cailee Spaeny. Een iets minder bekende naam, maar je kan haar kennen van The Craft en How It Ends. En wij geven eerlijk toe: deze actrice heeft zeker iets weg van Priscilla, dus wij snappen de keuze wel.

Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images

De film, genaamd Priscilla, wordt gebaseerd op de bestseller van Priscilla Presley ‘Elvis and Me’ uit 1985. In dit boek beschrijf Priscilla Presley hoe het is om samen te zijn met de King of Rock and Roll. Priscilla en Elvis kenden veel mooie, maar ook schrijnende momenten. Wij weten zeker dat deze beide keerzijden in de film naar voren gaan komen.

Het boek onthulde ook de relatiegeschiedenis van het koppel, van hun ontmoeting tot hun scheiding. Coppola heeft nog geen extra details over de film bekendgemaakt. Wij zijn onwijs benieuwd hoe zij haar draai gaat geven aan deze wereldberoemde romance.

Getty Images

Wanneer de film in de bioscopen verschijnt is nog onduidelijk. De opnames zullen dit najaar beginnen in Toronto, Canada.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.