Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 9 jul 2021
Leestijd: 1 minuut

Cannes Film Festival: de meest iconische looks van deze eeuw

Het Filmfestival van Cannes 2021 is in volle gang en de rode loper staat vol bekende sterren. Hoewel we eerder al de beste looks van dit jaar op een rij zetten, zijn er door de jaren heen genoeg iconische looks gepresenteerd. We blikken terug met de meest sexy looks en jurken van deze eeuw.

Het Nederlandse supermodel Doutzen Kroes is altijd een van de graag geziene gezichten geweest tijdens het prestigieuze Filmfestival. Maar de koningin van Cannes in de 21e eeuw is toch echt Bella Hadid, die deze lijst in haar eentje had kunnen vullen.

Filmfestival van Cannes 2021

Dit jaar staat het Filmfestival van Cannes nog volledig in het teken van COVID-19. Je spot mondkapjes op de rode loper en er moet getest worden voor de voorstellingen.

De Zuid-Koreaanse regisseur Bong Joon-Ho (Parasite) op de rode loper van de editie in 2021

De editie van 2021 loopt van 6 juli tot en met 17 juli. Na de tijd komen we met de beste en meest sexy rode loper-looks van dit jaar, maar eerst blikken we even terug.

De meest sexy rode loper-looks van deze eeuw

De jurken die gedragen worden op de rode loper van het Filmfestival in Cannes, inclusief het jaarlijkse amfAR Gala, zijn doorgaans bescheiden en niet al te bloot. Maar uitzonderingen bevestigen de regel, en dat zijn nou net de parels. De meest sexy looks en jurken van deze eeuw op een rij.

Cameron Diaz – 2002

AFP

Shakira – 2005

AFP

Irina Shayk – 2013

AFP

Doutzen Kroes – 2013

AFP

Doutzen Kroes – 2016

AFP

Gigi Hadid – 2015

EPA

Jourdan Dunn – 2017

AFP

Bella Hadid – 2019

EPA

Bella Hadid – 2018

EPA EPA

Bella Hadid – 2018
EPA

Kendall Jenner – 2019

AFP

Het volledige programma van het Filmfestival van Cannes in 2021 vind je hier.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.